En iyi kondansatör sizce hangisidir?

En iyi kondansatör sizce hangisidir?


  • Kullanılan toplam oy
    465
bu siemensin ne si bu kadar ilgi görüyor.. hep şaşırmışımdır.Burdada açık ara lider benim markam elektronicon kulllanım kolaylığı ve kalite bakkmından.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
tartışmasız siemens 1954 den bu yana çalışan siemens kondansatörler var
 
yazılanların bir çoğu bence aynı ama epcos'u tavsiye ederim..
 
Siemens ve Merlin Gerin i kesinlikle tavsiye ederim
 
bu ne saçma bir anket kondansatörün kalitelisi veya kötüsü olurmu hiç ? sonuçta hepsi çin malı ? veya kondansatörün markası olurmud esem daha doğru olur herhalde ? ben bugüne kadars adece phılısps marka kondansatör kullandım.
 
arkadaşlar zaten adı geçen markalar saygın markalar sanırım burda dikkat edilmesi gereken Çin malı almamak adı sanı belli olmayan ürün satın almamak aksi halde bu sayılan isimler marka olmuş kendini kanıtlamış isimler :)
 
Benim hayatım boyunca gördüğüm ve bildiğim bir şey var eğer bir ürünün altında Madein Germany yazıyorsa ona saygı duyarım Almanlar bu işi gerçekten hakkını vererk yapıyor.
 
yukarıda yazılı olan tüm kondansatörleri kullanmışımdır electrinicon vede frako bu konuda fiyat vede kalitedede bir numara
 
işletmemizde frako kondaş ve abb marka kondansatörler vardı bunlardan en az arıza ve en az hata oranı olarak frako üstün gelmiştir. bu yüzden işletmemizi frako olarak değiştirdim ve çok memnunum.ayrıca diğerlerine göre yer olarakta az yer kaplamaktadırlar.
 
İşletmede OG ye ait Etitaş, Nokian ve Kondaş gibi 3 farklı markada kondansatör var. 150kVar-250kvar lardan oluşan gruplar halindeler. Arıza görmedim. Yerlerini unuttum diyebilirim. Etitaşları eskidiği için Kondaş ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bence 2 önemli husus ortam sıcaklıkları ve uygulanan gerilim. Giriş gerilimi gece-gündüz ve fabrikanın çektiği güce bağlı değişiyor. Bu nedenle kondansatörler ideal 6,3kV yerine biraz daha büyüğü 7,2 kV kullanılmış. Bu kondansatörler 2004 yılından beri sorunsuz olduğu için bunun iyi bir şey olduğunu düşünmekteyim. Kondaş sitesinde izin verilen en yüksek gerilim süresi ve adedi tabloda belirtilmiş. Bunun dışında uygulamalar kondansatöre zarar verirler. Bu nedenle 1974 senesinde kurulmuş 35 senedir ciddi üretim yapan bir markayı karalamak yerine mümkün olduğunca yerli sanayiyi destekleyelim ve talimatlara uyalım derim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,911
Mesajlar
921,621
Kullanıcılar
451,065
Son üye
ümit karasu

Yeni konular

Geri
Üst