En iyi kondansatör sizce hangisidir?

En iyi kondansatör sizce hangisidir?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Tristör Kontrollü panolar yapıyoruz, ancak çok çeşitli markalar kullanmadık, benim tavsiyem bu konuda en az 5 çeşiti kullanan/deneyen firmlar bu oylamaya katılsın, bu tabloyu hazırlayan arkadaşları tebrik ediyor, insanların deneyimlerini aktaracağını bununda bizim gibi hazır tristörlü pano hazırlayan arkadaşlara faydalı olacağını umuyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
ansez arkadaşıma katılıyorum merlini bilmiyorum ama 6 yıldır circutor kullanıyorum,kondansatörlerin yanına uğramayı unuttum :))
 
siemens kondansatörlerimize ilave yapacaz. circutor bayisinden de teklif bekliyorum. kaliteli markaymış diye duydum. bakalım siemens kadar tutacakmı teklifi.
 
arkadaşlar merhaba
fiyat ve kalite performansı açısısından Alman malı kondansatörler diyorum.yerli olarakta kondaş tercihimdirr.
kolay gelsin
 
Sn.arkadaşlar,şu ana kadarki paylaşımlardan çıkan sonuç;kondansatör pazar payları hakkında fikir veriyor.İyilik,kötülük konusunda ise fikir vermiyor.Kabul gören tüm markalar iyidir.Üstünlük sadece teknoloji farklarında aranmalıdır.Yani nitrojen dolgulu bir kondansatör ile reçine dolgulu bir kondansatörü karşılaştıdığımızda,üstünlük gaz dolu olandadır.Ciddi tesislerde üretilen Kondaş,EDE ile ithal ürünlerin örneğin siemens ve merlin Gerin aralarında performans bakımından dağlar varmıdır.
 
ede kondansatorler de fiyat olarak da kullanım olarak da iyi.entes yerine edeyi tercih edebilirsin.piyasada yaygın
 
en iyisi ABB.
 
şuana kullandıklarım arasında eniyisi siemens diyebilirim.
 
Tüplerde basınç koruma valfi olmalı (patlamayı engellemek için).sıcaklık -25/ D (D=+55 derece) deşarj direnci içerisinde olmalı,bunların hepsi "Shreem" markada mevcut.ve fiyatıda diğerlerine kıyasla kalite /fiyat olarak en uygun.2 yıl garantili ayrıca
 

Forum istatistikleri

Konular
128,845
Mesajlar
920,948
Kullanıcılar
450,947
Son üye
sitroen91

Yeni konular

Geri
Üst