Endüstriyel Güç Sistemleri

MRS A.Ş.

Üye
Katılım
4 Şub 2011
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
1997 yılından itibaren AR-GE ağırlıklı üretim ve ihracat yapan MRS A.Ş. 2011 yılına geldiğinde ürün yelpazesini genişleterek telekom sistemleri,marin sistemleri,DC dağıtım sistemleri,DC besleme sistemleri,endüstriyel güç sistemleri,traksiyonel akü şarj sistemleri,otomotiv çözümleri,Hull cell deney sistemlerinde sadece SWITCH MODE teknolojisi üretecek CRS POWER Endüstriyel Güç Sistemleri LTD.ŞTİ.' ni kurmuştur.Detaylı ürün bilgilerini güç elektroniği sayfasından siz değerli üyelerimizle paylaşacağız.

İrtibat No:4440677
Web:www.mrs.com.tr
CRSPower internet sitesi yakında hizmetinize girecektir.
 
Son düzenleme:
size gerekli olan ürün 220 V DC besleme kaynağı üreten bir redresördür.İstediğiniz ürünü üretebilmekteyiz.Bize daha detaylı teknik bilgi göndermenizi rica edicem.(Motorun demeraj akımı gbi.)
 
Size Swıtch Mode teknolojisinden bahsedim öncelikle,Switch Mode redresör teknolojisi redresör sistemlerinde dünyada teknolojinin ulaştığı son noktayı temsil etmektedir. Klasik redresörlere göre daha küçük ebatlı olması, çalışma veriminin çok daha yüksek olması, ripple oranının düşük olması gibi özellikleriyle kaplama proseslerinde kusursuz sonuç alınmasına yardımcı olur.

Switch Mode redresörlerde yüksek frekanslı anahtarlama tekniği uygulanan transistör kontrolü kullanılır. Demir nüveli transformatör içermediği için oldukça küçük ebatlı ve hafif olarak imal edilirler.Özel teknolojisi sayesinde aynı akım ve gerilim değerlerindeki tristör kontrollü redresörlere göre % 20-30 arasında net enerji tasarrufu sağladığı kanıtlanmıştır. Pratikteki uygulamalarda hatalı redresör seçimleri, yanlış kullanım vb. durumlar dikkate alındığında % 40' lara varan oranda tasarruf sağlandığı gözlenebilmektedir.Öne çıkan avantajlara baktığımızda verim,tasarruf,boyut ve ağırlıktır.Tasarruf önemli bir husus her işletme için ama burda dikkat edilmesi gereken en önemli faktör verimdeki kazanç.Klasik redresörlerin üretim verimliliği yapılan test sonuçlarına göre %60-%70 aralığındadır.Swıtch Mode cihazlarının ripple oranının %2'nin altında olması bu verimliliği %92-%95 seviyelerine çıkarttığı ve tabiki bununla beraber max. %40 enerji tasarrufu sağladığı raporlarla tarafımıza bildirilmiştir.Gelelim boyut ve ağırlığa trafolu cihazlara nazaran boyut ve ağırlığı donanımsal özelliklere bağlı %50-%70 oranında azaldı.Örnek verecek olursak trafolu 12V 30A lik cihazın net ağırlığı 21kg iken bu özelliklerdeki Swıtch Mode cihazın net ağırlığı ise 11,5 kg' dır.Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.
 
Anladığım kadarıyla Switch Mode teknolojisini çok iyi biliyorsunuz. Rica etsem bu konuda Switch Mode güç kaynağı şeması verebilir misiniz?
 
Sayın site yetkilisi öncelikle konuya olan ilginizden dolayı teşekkürler fakat prosedür gereği şema veremiyoruz.Türkiyede şuan itibariyle bu teknolojiyi üreten tek firmayız bunuda belirteyim ve durumu anlayışlı karşılıyacağınızı ümit eder teknik ve donanımsal özellik için bütün sorularınızı bekliyorum.
Saygılarımla
 
Sayın MRS A.Ş. bir paylaşım yapmayacaksanız bu bölümde sattığınız ürünleri tanıtmak için konu açamazsınız. Firmanızın ve ürünlerinizin tanıtımını sadece Firma Rehberi - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu bölümünde yapabilirsiniz.

Konularınız birleştirilmiştir.
 
Sayın site yetkilisi öncelikle paylaştığım yazıyı bir daha okumanızı ve belirli bir ürün hakkında değil bir teknoloji hakkında yazı paylaştığımı daha rahat görebilirsiniz.Biz bilgi ve yenilik paylaşıyoruz.Yanlışlığı belirtirseniz seviniriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,718
Mesajlar
929,229
Kullanıcılar
452,435
Son üye
Hilmi GÖKALP

Yeni konular

Geri
Üst