entes rg 12 c rölede oran ayarları

sayın genç arkadaş burası oto servisi.....bu işletmede oto boya.yıkama.oto Elektrik.mekanik.tampon. yani otoyla ilgili tüm işler yapılıyor yükler çok değişken elektrikli el takımları var.tampon kısmında fön makinası.arabalrı yukarı kaldırmak için lifler.kompresör.havalandırma.fırın.hava emiş.ofis kısmında klimalar.öğle paydosu ve çay saatlerinde kademeler sabit kalıyor.işletme çalışmaya başladığı zaman kademeler değişiyor.sabitleniyor aslında şu an indüktif ve kapasitif oranların altında.....benim korkum ileride panoyu tristörlü yapmak.bilirsinizki maliyeti yüksektir............birde şöyle bir problemim var.ben buraya regülatör bağlayacağım.bu regülatörü akım trafolarından öncemi sonramı bağlamam gerkiyor.değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum........

Bu kadar dengesiz yüke rağmen iyi sonuç almışsınız. Kademeler doğru seçilmiş demek ki.
Regülatörü akım trafosundan önce bağlarsanız, röle görmez, kademe almaz. cosfi ayarıyla bunu halledebilirsiniz (Biraz kapasitife kadırarak).
Önce bağlarsanız, röle regülatörü de görür.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,801
Kullanıcılar
452,603
Son üye
MFK12123

Yeni konular

Geri