erna era 12 faz sıra hatası

aliempi

Üye
Katılım
17 Nis 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
50
arkadaşlar erna era 12 fazsıra hatası veriyor fazsırası takip eddigim kadarıyla dogru benmi biryerleri atlıyorum alnayamadım ilk defa kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekürler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Evet, bana da denk geldi. Faz sırası hatası verdi röle. Faz sırasını defalarca değiştirmeme rağmen hala hata vermeye devam ediyordu. Ben pes ettim. Röle değişti, sorun çözüldü. Üründe problem olabilir.
 
arkadaşlar sorunu çözdüm şimdi gayet iyi çalışıyor rölenin kendi etiket sırası L1-L2-L3-N
BENİM YAPTIGIM L3-L2-L1-N OLARAK SIRALADIM AKIMTRAFOSUNDA DEGİŞİKLİK YAPMADIM
 
bazı role tipleri faz sırasını rolenin işlemcisinden dolayı devreye alan kişiyi yanıltıyor yani hata veriyor bu hatayı çözmek için giriş şalterinden değiştirdiğinizde sorun çözülüyor(yada roleden)en pratiği zor olsada belki ğirişten değiştirmek aynı fazdaki akım ucu ve aynı fazdaki gerilim ucunun karışmaması için.Aynı sorun benimde başıma geldi ben bu şekilde çözdüm,hemde farklı marka rgr ler olduğu halde.
 
bende daha önce Er-na marka R.G.K.R'de faz sırası hatası almıştım,Rölenin akım trafosu girişleri (k1-l1) hatalı bağlandığından bu hatayı vermişti,k1-l1 ile k3-l3 uçlarını yer değiştirince sorun düzeldi..
 
arkadaslar erna marka kontrol rolesinin bağlantı inceliklerini anlatabilirmisiniz
 
arkadaslar erna marka kontrol rolesinin bağlantı inceliklerini anlatabilirmisiniz

ERA 12 COMBI REAKTIF güç kontrol rölelerinde ilk diğer rölelerde olduğu gibi bağlantı yapılır,enerji verildikten sonra ilk olarak menüden akım trafosu değeri girilmelidir,daha sonra yine menüden otomatik tanıma çalıştırılır,kondansatör değerlerini öğrenmeye başlar ve çalışmasına devam eder..

Linkte ayrıntılı bilgiler mevcut..
http://www.er-na.com.tr/reaktif.doc
 

Forum istatistikleri

Konular
128,742
Mesajlar
920,131
Kullanıcılar
450,810
Son üye
Turna55

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst