ESKÄ° KARYOLAYI RESÄ°STANS OLARAK KULLANMAK

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
302
Puanları
1
Yaş
37
slm arkadaşlar kolay gelsin karyolayı bildigimiz yaylı eski karyolayı ısıtıcı olarak kullanmak mümkünmü
mantıgım almadı karyolaya elektrik versen sigorta atar (yatmak için karyola ) düşündüm işin içinden çıkamadım karyolayı resistans olarak nasıl kullanılabilirki ?
 
Son düzenleme:
Kaynak makinelerinde iletkenin uzerinden akım geçtiginde erir ama akim eritmeye yetmezse elektrot sadece isinir. karyolada o mantkla kullanilabilir ama çok çok tehlikeli olur.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 
Kullanımı haramdır desem gücenir misin?
Kaçak elektrik mi kullanıyorsun da o kadar ısıtıcı varken karyolayı kullanmak istediğini rahatça yazabiliyorsun...

Ki bırak parasını dahi versen bir malzemenin amacı dışında kullanımı da zaten harama yakın olur...

Bir kabloyu helezonik sarıp bıraktığında artık bir ısıtıcı olarak kullanılabilir ancak çok akım çok ısı sonucu ise telin kopması demektir.
 
sayın insanazor benim amacım burda kaçak elektrik kullanmaK degil ben doguda yaşayan biride degilim ben elektrik faturamı kuruşu kuruşu ödeyen biriyim benim karyolayı ısıtıcı olarak nasıl kullaılıyor diye sormam benim kaçak elektrik kullandıgım yada kullanacagım anlamına gelmez bu tepkiniz neden anlıyamadım rahatca ben yazabilirim mantıgıma bir şey ters geliyorsa rahatca yazabilirim rahatca yazmamdan neden bukadar tepki gösterdini anlamadım ayrıca işin dini boyutu beni ilgilendirir her koyun kendi bacagından asılır bir sıkıntınız varsa söyleyin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,929
Mesajlar
921,776
Kullanıcılar
451,100
Son üye
smtyzc

Yeni konular

Geri
Üst