Reaksiyon
Katılımcı Üye
@zbyrblc bu konuyu açan arkdaşa sorduğumda hane içindeki dükkanlarimi topraklamaya alacaksin dediğimde dükkanlar harici komple haneyi binayada topraklama yapmak istiyorum demişti.
Kolan veya krişlerin dediğiniz gibi kırımı yasak.
Daha önce bir banayi veya nebileyim otel gibi yapitlarin temelinde topraklama yapmadiysaniz bir şey diyemem ama 4-5 adet otel şantiyesi geçirdim ve hepsinde içindeki havuzun temeline kadarda toprakalma çektik.
İç mekan ve odakar gibi durumlari zaten mecburen hat topraklamasi veriyorsun.
@Öğretmen27 hocamin sorduğu gibi yönetmelikde konumu nedir bilmiyorum. Bize verilen talimatlar konumunda hareket ettiğimiz için hiç sorgulamadık.
Mimar veya elektirik muhandesi arkdaşlarimiz varsa soralim. Hep beraber aydınlanmak isteriz.
Kolan veya krişlerin dediğiniz gibi kırımı yasak.
Daha önce bir banayi veya nebileyim otel gibi yapitlarin temelinde topraklama yapmadiysaniz bir şey diyemem ama 4-5 adet otel şantiyesi geçirdim ve hepsinde içindeki havuzun temeline kadarda toprakalma çektik.
İç mekan ve odakar gibi durumlari zaten mecburen hat topraklamasi veriyorsun.
@Öğretmen27 hocamin sorduğu gibi yönetmelikde konumu nedir bilmiyorum. Bize verilen talimatlar konumunda hareket ettiğimiz için hiç sorgulamadık.
Mimar veya elektirik muhandesi arkdaşlarimiz varsa soralim. Hep beraber aydınlanmak isteriz.