2 kettle ekle, 3 fırın çıkar, yarım tv aportta tut var mı bu grafikte?Şu eğriyi de kullanarak 2,55 katını nereden bulduğunuzu izah edermisiniz? Ekli dosyayı görüntüle 100540
2 kettle ekle, 3 fırın çıkar, yarım tv aportta tut var mı bu grafikte?Şu eğriyi de kullanarak 2,55 katını nereden bulduğunuzu izah edermisiniz? Ekli dosyayı görüntüle 100540
Şu eğriyi de kullanarak 2,55 katını nereden bulduğunuzu izah edermisiniz? Ekli dosyayı görüntüle 100540
Arkadaş ani açma yapacağını iddia etmis ama kendisinden bir geri dönüş olmadı.B tipi 16A Sigorta nominal akımının 2,55 katı akım çektiğinde 1ile 60 s aralığında herhangi bi yerde açma yapacaktır.
Orada termik açmadan bahsediyorum, ilk cümlede yazmışım. Kısa sürede termik açar manasında anlık diyorum, manyetik açmadan bahsetmedim.Arkadaş ani açma yapacağını iddia etmis ama kendisinden bir geri dönüş olmadı.
Şu eğriyi de kullanarak 2,55 katını nereden bulduğunuzu izah edermisiniz? Ekli dosyayı görüntüle 100540
Sizin kafanızda bilgiler net değil.Orada termik açmadan bahsediyorum, ilk cümlede yazmışım. Kısa sürede termik açar manasında anlık diyorum, manyetik açmadan bahsetmedim.
2,55 katını sigortaların termik açma şartlarına göre yazdım. Tabloya göre 1sn ile 60sn ama çizilen eğriye göre 10sn ile 60sn arasında görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 100576
Sizinkiler çok net belli.Sizin kafanızda bilgiler net değil.
Ben size kendiniz ile çeliştiğiniz yeri söylüyorum . Mantıklı cevap veremiyorsunuz. Eğri farklı , metin farklı diyorsunuz . Ben zaten onu kastetmemistim diyorsunuz . Overload eğrileri 1.1 ya da 1.2 katından sonra zamanla kesişmeye başlar . Bu katlardan sonra ani açmanın yapılacağı katlara kadar termik açma süreleri geçerlidir. 2.55 i kim poposunun neresinden uydurmuş - sizi tenzih ediyorum - çok merak ediyorum .Sizinkiler çok net belli.
Bi kaç yerde geçer 2.55 değeri ancak tek başına asli ve mutlak referans değeri değildir.2,55 in olduğu bir doküman varmı ?