Elektrikçi olmayana "mektupla eğitim" verecekler nerdeyse...Bizim memlekette herkes futbol ve siyaset yorumcusu , herkes elektrikçidir baba.
Elektrikçi olmayana "mektupla eğitim" verecekler nerdeyse...Bizim memlekette herkes futbol ve siyaset yorumcusu , herkes elektrikçidir baba.
ustası değilim biraz anlarım ve, evet zaten yardım almak için yazıyorum.Elektrikçi değilseniz,iyi bir elektrikçiden yardım alın
sebep nedir?@by lent konu dahilindeki bütün mesajlarımın lütfen silinmesini rica ediyorum . Konu sahibine kolay gelsin, hayırlı günler.
Bunu forumda daha önce çok konuştuk. Elektrikçi bulamadı ben buldum , zaten ustaların derdi para , iş bilmiyorlar, bileni çok para istiyor türü meslek sahiplerine ayar verici cümleleri kullanmanın yeri burası değil. Derdiniz varsa anlatıp, yapılacak yardımı alır teşekkür edersiniz . Başkalarını bilmem ama benim sinirlerim zıplıyor.sebep nedir?
Bunu forumda daha önce çok konuştuk. Elektrikçi bulamadı ben buldum , zaten ustaların derdi para , iş bilmiyorlar, bileni çok para istiyor türü meslek sahiplerine ayar verici cümleleri kullanmanın yeri burası değil. Derdiniz varsa anlatıp, yapılacak yardımı alır teşekkür edersiniz . Başkalarını bilmem ama benim sinirlerim zıplıyor.
Hayırlı işler güzel kardeşim. Selametle ....ben nerede usta yapamadı bilmiyorlar vs. yazdım acaba?
Formda tartışmak daha sağlıklı dedim gereksiz alınganlık yapmayın.
İstiyorsanız elektrikçisinden sucusuna pvc'cisine kadar memnun kalmadığım, baştaki anlaşmamız gibi iş yapmayan usta örneklerini sayfalarca yazabilirim.
Ama yeri değil ve benim derdim de bu değil.
Siz işinizi düzgün yapıp el emeğinizi talep ediyorsanız buna kimse bir şey demiyor zaten.
Bu sigortayı koyanlarda usta.. Şimdi aynı ustaya sorsan ne diyeceğini zannediyorsun,
Valla kusura bakmayın da, teknik çizimle kiler dolabı çizip mobilyacıyla anlaşıp ona göre de parasını verip bambaşka bir şey gelince benim de sinirlerim zıplıyor.
sucuyu çağırıp petek 1 metre ileri alınacak ne kadara yaparsın (geçmiş zaman), 50- max 60tl deyip iş bitince 200 istiyorsa benim de sinirlerim zıplıyor. (nipel kullanmış 2 tane, 10kuruştu tanesi o zaman)
Sanki ustaların hepsi düzgün gibi yazmayın benimde sinirlerim zıplıyor aklıma geldikçe.
bir tek parke ustasından memnun kaldım, 100tl ye anlaşmıştık iş bitti, ben 150tl verdim.
Uzatmayayım, yeri değil, amacım da değil. müşteriden kaynaklı da bir sürü örnek yazılabilir.
ben doğruluğundan emin olmak ve kendim yapmak istiyorum bu kadar.
Konuyu farklı yerlere çekmeyin kötü ve ahlaksız usta çok var, kötü ve ahlaksız müşteri de çok var.
Bizim memlekette herkes futbol ve siyaset yorumcusu , herkes elektrikçidir baba
En nefret ettiğim tesisat tipi.
Minicik sigorta kutusu, en adisinden şalt ürünleri, sigorta atlamaları 2,5 mm^2 ile yapılmış (Hatta 1,5 luk), Nötr ve toprak atlama yapılarak çekilmiş. Toprağı izole etmeden sigorta girişlerinin oraya sıkıştırmış.
Böyle bir tesisatta KAKR çalışmasına hayret edip işi zirvede bırakmış galiba arkadaşlar.