Piknikte yapılan herşey doğal olmalı ki evde tıkılıp yemek yemekten farkı olsun . Piknikte saç kurutma makinası ile mangalda ateş harlandıranları görüyorum ki saçmalığın dibi bence . Piknikte bütün tavuk pişirmenin en güzel yolu tavuğu toprağa sabitleyip üstüne teneke kapatıp pişirmektir . Yok parça olarak pişirmenin en güzel yolu da ilk önce ateşi bir güzel harlandırıp sonra uyutmaktır . Bazı şaşkınlar kızgın ateşin üstüne tavukları koyuyor . Bu durumda tavuğun bütün yağı aniden eriyip ateşi daha beter harlıyor . Bu durumda dışı kömür olmuş içi çiğ tavuklar yemek zorunda kalıyor herkez . Ben ateşi iyice uyutup aheste aheste pişiriyorum . Hem dışı kömür gibi olmuyor hemde acayip lezzetli oluyor . Tabi biraz vakit alıyor . Elektrik forumunda anlattıklarıma bak