ne kadar iyi bir avukatta olsa objektif bir delil olmadan mahkemenin reddetmesi yüksek ihtimalEhil bir avukat ile konuşsanız.
evde bayanda var ya onuda izliyorsa beni izlesin rahatsız etsin umurumda değil zatenÇok sakinsiniz diyeceksiniz.
Ne kadar bilgi verseniz tam olayları bilmiyoruz
Örneğin kiracisiniz husumetli olduğunuz kişi ile ilgili bağ varmi sahibi olması vs gibi .
.
Açıklanmayan açıklanamayan durumlar
.
Eksisinin artısini düşünmek gerek sabır olayı çözer kanısındayım.
Yapılacak durum bu konuşmaları duymamis ( böyle bir durum yok ) farz edip yaşantıniza devam etmeniz .
Diyelim sizi radar cihazından takip etti ne elde edecek burada amaç ya hasta yada psikolojik baskı altına alıp istediği ne ise emeline ulaşmak istemesidir.
Tartışma içine girmeyiniz .
Haklı iken haksız duruma düşenebilinir.
Kolay gelsin sağlıcakla.
evde bayanda var ya onuda izliyorsa beni izlesin rahatsız etsin umurumda değil zaten
ampul girşini ve bir fişi girişini kağıtla kapattım sonuş değişmedi evet bilinmeyen bir teknolojiye sahip birde şu duvar radarını getiren firmaya soracam bakalım ne diyecekler gelişmelerden sizi haberdar ederim belki birilerine yardımım dokunur
ses le ilgili olduğunu sanmıyorum sürekli test yapıyorum evim dubleks üst kat koridorunda çıktım başıma eşarp bağladım benim başımın kapalı olduğunu gördü bak o.ç başını örtmüş dedi Termal kamera bana çok mantıklı gelmedi. bu kişi kamu çalışanı bu kadar diyeyim .Termal kamera duvar işi değiştiriyor .
Duvar arkası gören varmı bilmiyorum ?
Duvar arkasınını duvar önü gibi gösteren termal kamera zaten olsada çok özel olur önemli yerlerde olur .
Duvar denilince japon filmlerde gördüğümüz kağıt gibi olsaydı .
Tavan betonu ince olsun diyelim tesbit edildi .
Bu durum izlensen ne olur . ( sadece ayak izleri )
Ses daha önemli .
Bildiğim duvar radar termal kamera gibi belirleme özeliği yok .
https://www.google.com/search?q=stm+duvar+arkası+radar&sca_esv=07e2017943e51a4e&biw=1920&bih=919&tbm=vid&ei=Q5m_ZfGPFKuXxc8P7LCZ2A8&udm=&oq=STM+I+Duvar+Arkası+Radar&gs_lp=Eg1nd3Mtd2l6LXZpZGVvIhlTVE0gSSBEdXZhciBBcmthc8SxIFJhZGFyKgIIADIIEAAYgAQYogQyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogQyCBAAGIAEGKIESJMMUABYAHAAeACQAQCYAYcBoAGHAaoBAzAuMbgBAcgBAIgGAQ&sclient=gws-wiz-video
Şöyle bir durum olabilir . ( dedektör )
Ses ile tesbiti yapılmış olabilir sesi dinleme ile hareketini görüyorum kelimesi olarak kullanılmış olabilir .
Bu kişi mesleği su tesisatcısı vs gibi ve hazine altın işleri merakı ( duyumlar ) varmı ?
Kolay Gelsin . Sağlıcakla ....