erdalnihal
Üye
Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.
Bu iş tarifle öğrenilmez bir usta lazım usta dan öğrenilir biz okuldan mezun olduğumuzda bile mesleki bilgi olarak bomboş mezun oluruz yaparak görerek öğrenilecek bir meslektir elektrikçilikÖncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Elektrikçi çağırmak benim için son seçenek. İşin içinden çıkamazsam mecbur çağıracağım tabi. Ben öğrenmek de istiyorum. Ama siz bu iş burada öğrenilmez derseniz ona da saygım var.
Lütfen iyiniyetinizi anlıyorum yardım etmek istiyorsunuz ama arkadaşın hiç deneyimi yok iyilik yaparken allah göstermesin kötü sonuçlar çıkabilir. bırakın iyi bir Elektrik ustası yaparsa güvenli bi tesisat olur.
Lütfen iyiniyetinizi anlıyorum yardım etmek istiyorsunuz ama arkadaşın hiç deneyimi yok iyilik yaparken allah göstermesin kötü sonuçlar çıkabilir. bırakın iyi bir Elektrik ustası yaparsa güvenli bi tesisat olur.
Tavsiyeleriniz sonucunda bu işi kendimin beceremeyeceğini anladım. Elektrikçi çağıracağım fakat sizin de bildiğiniz gibi bu konuda bilgim olursa bazı konulada elektrikçi beni değil ben onu ikna edebilirim. Ben "Ustam bu sigortaları bir düzenleyelim. Yanlış amperler ve dağıtım varmış." demek yerine ne istediğimi ve yapması gerektiğini söylemek istiyorum.
Kısa devrede normal bir Sigorta atar ama sizin sigortalarınız atmıyormuş bu nedenle sigortaları düzenlemeyle uğraşmayın bunları söküp atın kaliteli bir marka sigortalarla değişitirinTavsiyeleriniz sonucunda bu işi kendimin beceremeyeceğini anladım. Elektrikçi çağıracağım fakat sizin de bildiğiniz gibi bu konuda bilgim olursa bazı konulada elektrikçi beni değil ben onu ikna edebilirim. Ben "Ustam bu sigortaları bir düzenleyelim. Yanlış amperler ve dağıtım varmış." demek yerine ne istediğimi ve yapması gerektiğini söylemek istiyorum.