FABRİKA İÇİN JENERATÖR ALACAĞIZ!

Fabrikamız fatura değerine göre aylık 12000 kwh enerji sarfediyor.Normal Çalışma saatlerinde faz başına çekilen ortalama akım değeri 80-130 Amper arası değişiyor.Ne kadarlık bir jeneratör ihtiyacımızı karşılar? 2. Sorum bu Jeneratör kaç saat kesintisiz çalışabilir..

Jeneratör seçimi tamamen profesyonel bir konudur almayı düşündüğünüz markanın fabirkasıyla iletişime geçin ve kesif yaptırın. Ortam sıcaklığı,rakım,yük karakteristiği,kesintide beslenecek yük Şebeke yükünün tamamı mı 1/1 beslememi yoksa jeneratör panosu ayrı daha az bir yükü mü besliyor. Jeneratörün konulacağı yer hava emiş ve çıkış , egsoz olayları hepsi genel olarak değerlendirilip projelendirilmelidir. 2.sorunuzda jeneratörlerde standby güç , continuous güç, sınıflandırılmaları ile ilgili sadece fiyata ve size verilen herhangi bir güç değerine bakıp kendiniz değerlendirme yapmaya kalkarsanız aldanırsınız.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
motorunu kamins perkins yada cat al istersen 48-70 saat calıştır suyu ve mazotu olsun yeter aslanlar gibi calışır
 
arkadaşlara ilaveten tüm tesisin enerjisini karşılanacaksa ve sebekenin yaptığı işi görecek bir jeneratör almak istiyorsan nominal 80-130 amper ceken tesis bazı durumlarda bir kac dakikada olsa özellikle yol alma durumları (motorlar için ) 200 amperi bulabilir benim de tavsiyem 150 kva nın üstüne cık kafan rahat etsin tabi heplasan da alsan daha iyi ama tek tek hesaplamak zor olur mesela urünler denenirken falan tesis nasıl tepki veriyor
 
Merhaba, tesisinize yetecek jeneratör grubu ortalama 90-100 kVA gibi gözüküyor.Sorun yaşamamak için daima %10-15 kva fazla bir güç koyarak alım yapmak daha mantıklı,fakat firma ürün seçimlerinde dikkat edeceğiniz nokta sadece firma ismi ve dizel motorun markası değildir.Tüm firmalar Cummıns,Perkins,Deutz adı altında ayırt edemeyeceğiniz kadar profosyonel Çin muadilleri kullanmaktadır.Alternatör de Dizel motor kadar önemlidir,Dizel motorda bahsettiğim konu alternatörler için de geçerlidir.Hayatımızın büyük bir parçasını Çin ürünler oluştursada yinede en iyisini seçmekte fada vardır,unutulmamalıki jeneratör kendini Continius ani sürekli çalışmada gösterir.Benim size tavsiyem firmaların ürün data larını incelerken detaylı davranmanız,sonuçta işletmenizden 11.000-13.000 USD civarında bir gider çıkacak ve sokağa atmak istemezsiniz.Kolay gelsin..
 
arkadaşım senin durumunu 150 200 kva bir jeneratör çözecek

ama avsiye istersen 2. el eksi bir makine alman yönünde temiz olması kaydıyla
yeni jeneratörlerin hiç biri beş para etmez istersen bendede bir sürü çin malı satıyorum ama nafile

eğer iveco motorlu bulursan al
orjinal ingiliz yada amerikan cummins 6 cta işini çözer
volvonun tad serisi işini görür

yeni alacaksan sakın çin malı alma
sakın sakın sakın
20 yıldır jeneratör satarım bu son zamanlarda olan abidik gubiidik mal lar kadar dandik malı piyasada heç bir arada görmedim

adama sorarlar ağa sen neden satıyorsun?
e müşteri gidiyor geliyor diyor şurda şu kadar 110 kva burda bu kadar bilmem ne al ozaman bende bukadar
ucuz e istersen
 

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,799
Kullanıcılar
450,914
Son üye
tugbag

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst