fabrika çatıda biriken kar sorunu

Buzlanma ve karlanmanın engellenmesi bu maddelerin eritilerek sıvı olarak akıtılması ile olduğunda, bahsi mevzu maddenin eritilmesi için gereken ısı miktarı sistemin çalışma periyoduna göre değişmez. Madde özellikleri ile incelemek sistemlerin tasarlanması için esastır. Zira ortamın genişliğinden dolayı maddenin çokluğu da ayrıca düşünülmelidir.
Mesajımızda incelenmesi gereken birçok şey diye bahsettiğimiz çatı biçimleri(toplanan kar miktarına etkisi), akıtılan maddenin yeni ekleneni taşıyarak vb azaltma hali vb birçok teknik uygulama ile hali hazırda biriken kar miktarının değişmesi vb dir.
Kar yağışının miktarı, hava sıcaklığı ve daha bölgesel olarak da incelenebilir birçok etken vardır. Karın yoğun yağdığı bir bölgede ısıtarak karlanmanın engellenmesi imkanlar dahilinde sayılmaz.
Diğer taraftan atık ısı vb geri dönüşümün kullanılması da zaten "atık" isminden de düşünüldüğü gibi ücretsiz bir imkan olabilir.
Hayırlı günler dileriz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
eğer çatı eğimi uygunsa karadenız usulü kar kaydırılarak temızlenebılır doğu karadenızde artvın Şavşat bu bölgede evlerın uzerındekı kar silahla ateş edilerek suni çiğ yaratılarak çatıdan ındırılıyor çatıda bırıken kar iki uç silahli kişi çatı katına içerden çikip hep birden silahlar ateşleniyor çatıdaki kar sılah sesi sarsıntısıyla kayıp yere ınıyor çatı uygunsa böyle bişey duşunulebılır hem çokta ekonomik olur
 

Forum istatistikleri

Konular
129,101
Mesajlar
923,244
Kullanıcılar
451,415
Son üye
efe01

Yeni konular

Geri
Üst