fabrika için en iyisi?

Slm arkadaşlar bende armegedon adlı arkadaşımıza katılıyorum. Bildiğim kadar ile bu gibi yerlerde fleoresant kullanılmıyor.

Manyetik balastla çalışan sistemlerde, doğrudan Şebeke frekansı kullanıldığı için stroskobik etki denilen olay gerçekleşir. Ancak elektronik balastlı sistemlerde çalışma frekansı yaklaşık 40.000 Hz'dir. Dolayısıyla bu etkinin oluşması söz konusu değildir.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar 250 W ve üzeri iç ve dış alan aydınlatmalarında armatürünüzü değiştirmeden %35-65 arası tasarrufu garanti taahhüt eden bir firmada proje sorumlusuyum.Enerji tasarrufu ve daha fazla ışık akısı ile ilgilenen arkadaşlara bir tanıtım maili atabilirim.Mail adresim [email protected] adresine mail atmanız yeterlidir.
 
Sayın volcanos
bizim kullandığımız fluorsanlar genelde 36 W dır.Bunların boyları daha uzun olduğundan lümenleri de farklı sanırım.
Bu tür armatürleri yerden kaç metre yükseklikte kullanıyorsunuz ve aydınlatması nasıl:?Daha doğrusu siz bu uygulamadan memnunmusunuz:?
Birde EAE eğer bu konuda tek üretici ise yedek parçada tek bir üreticiye bağlı olmayı asla istemem:)
Sitecodada bu armatürün muadili var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,829
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst