Yelek 87
Profesyonel Üye
Bir arkadaşla iddia sonuçu 1,5 ay önce facebookta tipi düzgün markalı giyinen zengin görünümlü bir çocuğun fotolarını kullanıp fake (sahte) bir hesap açtım. Tabii bir kaç lüks arabalı fotoda vardı profilde. yaşı 25 girdim , asistantlık yapan bir tıp doktoruyum vs. dedim, entel dantel paylaşımlar yaptım neyse. Yaşı 18 den 35 e kadar içlerinde evli olanlarda dahil arkadaş listemde bayanlarla muhabbet yaptım, bir kaçı dışında nerdeyse hepsiyle belden altı hatta (grup seks, lezbiyenlik, marjinal ilişkiler dahil sado-mazo) muhabbetler olmasına rağmen hepsi benle arkadaşlığı devam ettirdi. vede geçen hafta bunların arasından 23 kişiye buluşma teklif ettim 17 tanesi kabul etti, bakar mısın arkadaş 1,5 ayda 17 kişi internet üzerinden gördüğü bir adamla görüşmeyi kabul ettiler üstelik bu buluşmanın cinsel ilişkiyle bitceğini kabul edecek kadar. Hadi diyelim 17 sinden bir kaçı şaka yaptı gelmeyecek ama eminim en az 10 u gelirdi. Benim kendi hesabımda normal fotoları koyup ki tipimde kötü değildir, ekleme talebi yaptığım aynı kişiler beni kabul bile etmedi. Hatta içlerinden biriyle fake hesaptan muhabbettin dibine varırken, kendi hesabımda kıza 3. mesajta canım demişken, bana " sen kendini ne zannediyorsunda bana canım diyorsun diye terslemişti" )
Arkadaşın iddiası bizim kadınlar marka ve zenginliğe düşkündür, zengin ve yakışıklı isen bizim namuslu görünen kadınların bir çoğunu çok rahat kandıra bilirsin demişti bende o kadar kolay değil demiştim. Niye kadınlar bu kadar paraya ve havalı şeylere kolay kanıyorlar, bide genel itibariyle bizim kadınlar söyledikleri kadar ahlaklı değiller. ki benim yakın arakadaşlarımdan birinin kız arkadaşıda benim listemde cinsel sohbetler yaptığım biriydi.
Facebookta kız arkadaşınız, eşiniz, kızınız varsa dikkatli olun, hesaplarını bir şekilde kontrol edin.
Arkadaşın iddiası bizim kadınlar marka ve zenginliğe düşkündür, zengin ve yakışıklı isen bizim namuslu görünen kadınların bir çoğunu çok rahat kandıra bilirsin demişti bende o kadar kolay değil demiştim. Niye kadınlar bu kadar paraya ve havalı şeylere kolay kanıyorlar, bide genel itibariyle bizim kadınlar söyledikleri kadar ahlaklı değiller. ki benim yakın arakadaşlarımdan birinin kız arkadaşıda benim listemde cinsel sohbetler yaptığım biriydi.
Facebookta kız arkadaşınız, eşiniz, kızınız varsa dikkatli olun, hesaplarını bir şekilde kontrol edin.