Servishane
Üye
Ekteki fan motorlarına toplu olarak ihtiyacımız vardır. elinde olan veya uygun fiyata toptan verebilecek firmalar varsa alabiliriz.
aradağım makineyi ben de çinde buldum satın almak istediğimde satışı yapan şirkete yönlendirdi.bir kaç çin firması daha var alibaba(express) gibi çalışıyor hem 1. el hem de 2. el satıyor biraz daha araştır derimBizim çalıştığımız bir kaç firma var. Google da genel olarak bunları gösteriyor ve yüzde 80 oranında yurt dışı firmalarına yönlendiriyor. Amacımız iç piyasada bulunabilirliğini araştırmak ve elinde fazla olup da işine yaramayan kişilerden de tedarik etmek.
Şimdi Alibaba ya vergi geliyormuş 22 dolar dan yüksek tutar daki satışlardan vergi alınıyormuş şimdi bu kanun değiştirilecek deniliyoraradağım makineyi ben de çinde buldum satın almak istediğimde satışı yapan şirkete yönlendirdi.bir kaç çin firması daha var alibaba(express) gibi çalışıyor hem 1. el hem de 2. el satıyor biraz daha araştır derim
Şuan bu tür ürünlerde üretim yapan yerli firma yok denecek kadar az belki de hiç yok çin sayesinde burada üreten bulsanız bile fiyatı Çin ürünlerinden pahalıya gelecektir ki siz anladığım kadarıyla ucuz olsun istiyorsunuzyüzde 80 oranında yurt dışı firmalarına yönlendiriyor.