faz koruma rölesi

değerli ustalar faz koruma rölesi sistem arızaya geçinde. misal bir faz kesti. ofazın sigortasını kaldırsak. sistem devreye girmiyor. illa tüm fazları kesip röleyi enerjisiz bırakınca belli bir süre sonra sistem çalışıyor. çalışma sistemi bu mudur .saygılarımla.

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
rolenin markası ve modeline gore degişir bazı faz koruma roleleri faz sırasını dahi ayırt etmektedir benim kullandıgım eski tip faz koruma rolelerinde senin soyledigdin durum gecerli degil fazın birisi gittiginde sistemi emniyete alıp tekrar geldiginde sisitem calısmaya devam ediyor

genelde faz koruma rolelerı fazın bırı gıttııgınde devreyı keser faz gerı geldıgınde tekrar devreyı enerjıler faz koruma rolelerının çalışma prensıbı budur ama elındekı role ya arızalı yada onun calısma prensıbı boyle marka ve modelıne gore arastır yada bıze yaz mutlaka bılen arkadaslar vardır

değerli ustalar entes in eski modeli. fakat tamirli olabilir.

eskı modelınden kastın mk01 ın buyuk boyutta olanımı

Fazlar arasında %20-30 fark olursa çalışır. Rölenin çalışması bu şekilde ise yapacak birşey yok. Değiştirmeyide düşünebilirsiniz.

rolenin markası ve modeline gore degişir bazı faz koruma roleleri faz sırasını dahi ayırt etmektedir benim kullandıgım eski tip faz koruma rolelerinde senin soyledigdin durum gecerli degil fazın birisi gittiginde sistemi emniyete alıp tekrar geldiginde sisitem calısmaya devam ediyor

sayin ephesus83-le raziyim men avr sistemlerinde entes mk-01 modelini kullandim.fazin biri itende role motorlu tms-ni devreden cixarir,digerini qosur,faz yeniden geldikde 2-ci girisi ayirib 1-cini qosur.mence rolenizde problem ola bilir.

evet doğru açıklamış arkadaşlar

Forum istatistikleri

Konular
129,664
Kullanıcılar
452,355
Son üye
rose_devill_

Yeni konular

Geri