Trkylmz1
Üye
Sami bey merhaba sorunuzun cevabını siz verirmisiniz ek bilgi edinmek amaçlı soruyorum teşekkürlerHangi koşullar sağlandığında Y /∆ çalıştı-
rılabiliyor ?
Sami bey merhaba sorunuzun cevabını siz verirmisiniz ek bilgi edinmek amaçlı soruyorum teşekkürlerHangi koşullar sağlandığında Y /∆ çalıştı-
rılabiliyor ?
Büyük bir merakla bağlantı şeması paylaşmanızı bekliyorum. Şaka değil ciddi olarak söylüyorum.Motoru kaldıracak ekipman kablo bağlantı ve yeterli enerji
Sami bey biz bu motorun çalıştırdığı makinayı Norveç'e göndereceğiz bizim şebekemizde üçgen olarak direk yol vererek çalıştırıp denedik fakat gittiği yerde (Norveç) yıldız üçgen yol verilip çalıştırılacak burada dikkat etmemiz gereken bir durum konu varmı? oranın elektrikçi si ile görüştüğümüzde bizim için sorun yok denedikden sonra yıldız üçgen bağlantıları yapın gönderin dediler... Teşekkürler
Sami bey biz bu motorun çalıştırdığı makinayı Norveç'e göndereceğiz bizim şebekemizde üçgen olarak direk yol vererek çalıştırıp denedik fakat gittiği yerde (Norveç) yıldız üçgen yol verilip çalıştırılacak burada dikkat etmemiz gereken bir durum konu varmı? oranın elektrikçi si ile görüştüğümüzde bizim için sorun yok denedikden sonra yıldız üçgen bağlantıları yapın gönderin dediler... Teşekkürler
Sami bey merhaba sorunuzun cevabını siz verirmisiniz ek bilgi edinmek amaçlı soruyorum teşekkürler
Merhaba Türkiye de denemek test için direk üçgen yol verdim Norveç'e gittiğinde yıldız üçgen çalışacakmotoru üçgen çalıştırdığınız ülkesi neresi acaba?
Cevabınız ilginiz bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum kazasız belasız İyigünlerOrada,fazlar arası 220 voltmu ?
Cevabım kaybolmuş görünüyor.Motor,Y
çalışma dışında olmaz demiştim.Norveç-
te fazlar arası gerilim değeri 400 volt
görünüyor.Motor,orada Y çalışacak de-
mektir.Sorun yok yani.
Merhaba Türkiye de denemek test için direk üçgen yol verdim Norveç'e gittiğinde yıldız üçgen çalışacak