sezginnatik
Üye
Forograftaki urun gibi aracimin teybinden elektik almak istiyorum bu devreyi bana yapabilecek olan var mi ya da satan bir yer ?
Hicbir bilgim ve tecruben yok elektirik konusunda sarj aletini alsam cakmaklik icin olandan yardimci olur musunuz ? Fotograflarla
Aracimda bluetooth aparati var gucunu cakmakliga taktigim cakmaklik usb sarj aleti ile aliyorum. Orası kontaga bagli. Uzun bir USB kablo kullanarak sagladim bunu . Ben kontaktan bagimsiz teybe gelen 12 v elektirikgi alip 5 v dusurup direk elektirigi teypten almak istiyorum. Kontak acik olmadigi zamanlar da teybi acip cihazi kullanmak istiyorumTabikide olurum bunu tam olarak ne için kullanmayı düşünüyorsunuz öğrenebilir miyim?
Sigortanin oldugu yer 12 v galiba. Bu sigortadan 12 v alip dedigimiz duzenegi yapip 5 v a cevirmek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 44681Ekli dosyayı görüntüle 44682
Teypte usb malesef yok . Kablolardan almak gerekiyor elektirigi. Hocam sana zahmet olacaksa cizerek de anlatabilirsin. Tesekkur ederim simdidenTeybinde usb girişi varmı varsa direk aparatı ona tak aux kablosunu kısaltıp teybe tak yani ikiside teybe bağlı olsun yok dersen akşam ben senin için video paylaşırım çakmaklık şarj aleti bakıcam bu gün bulursam videosunu yapıp paylaşırım