gaucel Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 19 Puanları 1 15 Eki 2010 #1 bıtırme projem bu ama bı devre seması bulamadım yardımcı olursanız sevınırım
tossun2008 Koordinatör Yönetici Koordinatör Katılım 28 Haz 2008 Mesajlar 1,885 Puanları 56 Yaş 55 Konum İstanbul 15 Eki 2010 #2 gaucel' Alıntı: bıtırme projem bu ama bı devre seması bulamadım yardımcı olursanız sevınırım Genişletmek için tıkla ... bu iş için ilk önce 555 entegresinin datasheet ini okumanızı tavsiye ederim. size bitirme ödevinizle ilgili çok basit ve pratik bilgiler verecektir.
gaucel' Alıntı: bıtırme projem bu ama bı devre seması bulamadım yardımcı olursanız sevınırım Genişletmek için tıkla ... bu iş için ilk önce 555 entegresinin datasheet ini okumanızı tavsiye ederim. size bitirme ödevinizle ilgili çok basit ve pratik bilgiler verecektir.
emir Paylaşımcı üye Katılım 3 Eki 2006 Mesajlar 707 Puanları 101 Yaş 42 15 Eki 2010 #3 frekansı voltaja çevirmek ile ne demek istediniz acaba. ikisi farklı kavramlar. elma armut ilişkisi gibi bir şey.
frekansı voltaja çevirmek ile ne demek istediniz acaba. ikisi farklı kavramlar. elma armut ilişkisi gibi bir şey.