Ben gayet acik bir sekilde anlattim eksileri nerdenmi bulacak converterin ucundan tabiki ornek vermistim al bi usb araba cakmakligi icin sarj aleti girisindeki artiyi akunun artisina eksiyi akunun eksisine cikis usb guc damarlarindan al 5 vol +ve - yi bunuda yapamayan acemi olamaz kusura bakma yanliz eksi muhabetine guluyorum su an
A10 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
arkadaşım niye bu kadar kafa yorup konuyu uzatıyorsunuz ve gereksiz tartışmalara giriyorsunuz.
Bu işin doğrusu ups dir millet enayi mi ups kullanıyor yok Elektronik 3v 5 v kartlar dc çevirici ac converter ne gerek var bunlara ups yi alıyorsun fişe takıyorsun output çıkışındanda bilgisayara bağlıyorsun bilgisayar enerjiliyken çalışıyor enerji gittimide ups den besleniyor bunun daha basit yolu varmı?
oylede 5 bilgisayar ve 5 monitor bilgisayarlar en dusuk 350 watt olsa 5*350= 1750 watt monitorlerede tanesine 50 watt koysak 5 tanesi 250 watt 1750+250=2000wattlik inverter almasi lazim ona gorede aku yanlis anlamayin inverter guc tuketecek haricinde bilgisayarin guc kaynaklarida
Ben sizin mantiginizla dusunmuyorum arkadas biseyler ogrensin bi cihaz alip direk fise takip ben bisey yaptim diye boburlenmez kendini kandiramaz ama boyle daha incelikli ve bi okadarda basit sistem ve daha ucuza bir sistem ben regulerin hazirlarini bildigim icin soyluyorum yoksa kendi regule yapsin demiyorum sizin gibi dusunsem basit sekilde akuye ve invertere verecegi parayla jenerator alsin derim en mantiklisida o olur bu kadar guc gerektiren sisteme en az 100 amperlik iki aku alsa tanesi 200 liradan 400 lira mantigimi anlayan arkadaslar anlamistir sizinle tartisma niyetinde degilim hele bu eksi muhabbetinden sonra