üstad, kafamdaki soru (veya sorun) teknik bir bilgi yok, tamam vardır elbette mantıklı bir açıklaması ama sonuçta nedenini bilmek isterim, neden niçin nasıl diye sorup öğrenemezsem kendimi geliştiremem, yanlışım varsa yanlışımın da şu şu sebeplerden olduğunu birisi bana söyleyebilmeli, o öyledir uzatma sorma araştırma denmesi bana ters, sonuçta 3 busbar olan da var 2 busbar olan da var, amper farkı olabilir ama çektiğim tel max. gücü tek başına taşımaya yeter, veya minimal bir güç kaybı yaşanıyordur vs diye bir bilgim olsa kıyaslama yapıp belki ona göre seçeceğim, tek sıkıntım o kadar araştırdığım halde bunun sebebini öğrenemeyip yaptılarsa vardır bir sebebi düşüncesi ile kala kalmam, herkes böyle yapsaydı ilerleme olmazdı hiçbir konuda,Ben simdi kendi kendime dusunuyorum.
Acaba o Panel hücresini ureten muhterem neden 3 bus yapabilecekken 5 bus noktasi yapmis? Acaba neden hucre boyu yapmis ucundan tutturmak varken?
Acaba araba ureticileri neden 4 lastikle calisan araba yapmis 3 lastikle de araba yurumezmiydi?
Sizin elinizdeki olcum teknikleri yetersiz gorunuyor. Yorumlarida begenmeyip surekli cevap arayisi icindesiniz. Aradiginiz cevabi kimden duymak ile acaba ikna olacaksiniz?
Merak ettim?
Kalin saglicakla. Umdugunuz cevaplari bulmaniz dileğiyle.
Sorularınıza azda olsa mantikli cevap verdigimi dusunuyordum ama demekki yeterli degilmis.
O zaman yorumlarimi geri cekiyorum.
Bu konudaki son yazim.