Smps yani Elektronik trafoya sahip cihazları (tv, laptop ve cep tel şarjı, cfl, ampul ve ledler) sorunsuz çalıştırırsın, eski trafolar şüpheli, ac motorları verimsiz veya hiç çalıştırmaz.
Peki örneğin 300Wsu motorunu çalıştırmazmıSmps yani Elektronik trafoya sahip cihazları (tv, laptop ve cep tel şarjı, cfl, ampul ve ledler) sorunsuz çalıştırırsın, eski trafolar şüpheli, ac motorları verimsiz veya hiç çalıştırmaz.
Birkaç yerde okudum kullanabileceğin Watt değerinin 2 katı modifiye inverter kullanırsan daha sağlıklı olur diğe çünkü bazı cihazlarda sorun olabiliyormuş tam sinüslerde bir sorun olmuyormuşta modifiye sinüs olduğu zaman biraz yüksek almakta fayda var diğe okudum ama ne kadar doğrudur bilemem tabikiHem yüksek akım çekmiceksen niye 4000 w invertör kullanıyor anlayamadım boşa masraf ve güç kaybı kullanacağım cihazların wat değerlerini topla kaç saat çalışacağına çarp kaç çıkıyor Panel ve akü gücün kurtarıyor tamam yani 2500 w rahat kullanırsın
Mesela hangi cihazlar için uygun değildirElektronik ağırlıklı cihazlar için modifiye sinüs uygun değildir.
200 amper olmaz mı paralel bağlanırsa bana 24v lazım seri bağlanmadığına eminmisin.Bunlar seri bağlanamaz fakat paralel bağlanabilir. Paralel bağlarsan 12v 100a olur.