Mehmet Bey, ŞEF olarak namınız büyüdü Türkiyemizin sanalında epey iyi gidiyorsunuz ve sizin de artık ustası olduğunuz bu R.S. konusunda araştırma yapınca direkt size ulaşılabiliniyor.
başka bir fumda da yazılarınızı, yorumlarınızı ilgi ile takip etmiştim, isminiz sanırım oralarda geçmişti. ŞEF diyorum artık, hem de büyük ŞEF, nickiniz ve yaptığınız iş gayet uyumlu olmuş.
ŞEF Usta, daha sadece işin okuma merak giderme kısmında olan biri olarak birkaç sorum olacak.
-Bahse konu olan R.S. tipi hangisi acaba? Ben rüzgar gülü şeklinde olan üzerine bir amatörlük düşünüyorum
-Acaba bu sistem de bir fren mekanizması var mı? Yoksa zaten istenilen devire kadar gelmediği için ihtiyaç mı yok?
-Son haliyele çalışan sisteminiz ne kadar güç üretiyor ve üstünde bulunan pervane özellikleri, alternatör özellikleri, invertörün özellikleri, ve şarj kontrolün özellikleri ve hali hazırda takılı olan aküler nelerdir acaba?
Merak ettiklerim şimdilik bunlar, evinizin tamiratında allah kolaylık versin, epey yoruyor insanı.
teşekkürler.