sn saftilki, termodinamiğin 1. yasası der ki:Enerji yoktan var, var iken yok edilemez, sadece şekli değiştirilebilir .özetle pireyi deve yapma peşindeyim,
şebekeden 5 ah çekip 20 ah güç almanın peşinyim
sn wolf aslında çok güzel anlatmışsınız baya bi aydınlattınız dediğiniz gibi imkanlarada bağlı, şimdi trafo üzeride yoğunlaşma niyetim var bu konuda bana yardımcı olcak mühendis var trafo imalatı fabrika sahibidir kendisi, özel trafo sardırıp ummalı bir çalışmaya başlayacağım çünki trafonun alternatörden enerjiyi vakumnladığını gördüm regülatörün çalışma prensibi enerji kaynağını vakumlamaktan ibarettir regüle ve voltaj sabitleme diğer yardımcı elemanlarla yapılabilir. esasen benim amacım bam başka bir proje kısacası rüsgarda gözüm yok yerimde yok rüzgar gülü için kahretsin kiracılık. özetle pireyi deve yapma peşindeyim, bu modifiye motoru 100 d/d sabit hızda iken verdiği akıma göre trafo sardırıp düzeneği kurduğumda sizlerle paylaşırım. %70 yeşil ışık yakar bence şebekeden 5 ah çekip 20 ah güç almanın peşinyim gerekli malzemeyi tedarik edip ne yaptığımı özetlerim sizlere.ayrıca yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler herkese başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?