selamlar şef ben sizin çalışmalırnızı ve yazdıklarınızı titizlikle okuyorum.uludağ üniversitesinde okuyorum.son sınıftayım benim bu okulu bitirebilmem için bir proje yapmam şart her arkadaşım farklı bir proje aldı benim aldığım projede rüzgar gülünden elektirik elde etmek..
bununla ilgili bir sunu bir site ve devreyi yapıp çalıştırmam lazım..
sadece 3. sü kaldı ve sizden yardım istiyorum 1 hafta içinde bitirmem lazım.sıfırdan yapıp bitirmem lzım..ama şunu söyleyeyim benim yaptığım proje sizin gibi olmayacak sonradan buna program yükleyip bilgisayr üzrinden çalıştırıcaz.microişlemci ile.program konusunu ben halledeceğim program kolay ama asıl olan proje.ypmak.kanatlar bitti.sonraki aşamalr için bilgi istiyorum bana 0 dan yzıp aşamalrı tektek yazarsanız çok maknul olacak..
bunu okul bitince yasada çıktığı için ticarisini yapmayı düşünüyorum..programlı olacağı için daha teknolojik olcak.ve programını satıp para kazanmak istiyorum.
sizin bilgilerinizden yarrlanmak ve sene sonundaki proje yarışmasını kazanıp abd ye gitmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
özel mesaj atarsanız sevinirim..