MAİN LOOP sen busun işte. Kendi malını göklere çıkartırsın, başkasının malına da
iftira etmekten aşağı durmazsın. Bu düşünce basit insanların düşüncesi. Hayatta karşıma
bu tür insanlar çok çıktı. Kendini yüceltmek için başkasını aşağılamak.
Zannederlerki karşımdakini aşağılarsam kendim yükselirim. Bu düşünüce ile
bu insanlar hattızatında kendi aşağılıklarını ortaya koyarlar da bunun farkında bile değillerdir.
Dostum kendimde iyi makina yok. Yanımdaki arkaşlarınkide bundan daha iyi değil. Hemen bulup
çekemem. Bakayım öyle birisi denk gelirse çeker koyarım sende incelersin.
Delilli diyorsunuzda siz kendiniz delilli bir fotoğraf veya video koymamışsınız eleştiri yapanlar nasıl delilli eleştiri yapacak ve burası bir mahkeme felan mı delil diyorsunuz düşünceleri yazmak gayet doğaldır.Sizde buna normal olarak karşılık verebilirsiniz.Siz böyle diyorsunuz ama böyle değil,işte videosu bu böyle çalışıyor deseniz anlayacağım sizi.İftira atıyorsunuz felan diye tepki verilir mi?
O zaman işkembeden sıkmadan diyeceksinki ben bunun çalışmasını görmek istiyorum arkadaş şuraya bir vidiosunu koyarmısın.
Bende eldeki imkanlar ölçüsünde bunu yapacağım. Adam doğrudan bu çalışmaz diyor geçiyor. Bende soruyorum delilin ne diye.
Kusura bakmayında bilgin olmayan birşey hakkında atmasyonlarda bulunmak düşünce değildir.
iyi ozaman soakaktan geçende gelsin burda düşüncesini paylaşsın. Böyle şey olurmu? Buraya ne işe
yaradığı belli olan hangi malzemenin kullanıldığı belli olan bir ürün konulmuş. Bu ürünüle ilgili
bilinmeyen bir yön varsa bu nedir diye sorarsın. Meydanı boş buldum diye atamazsın. Bu bu sitenin
kalitesinide düşürür.