Adamlar hollandadan mı gönderdiker . Vay be hizmete bak .Böyle böyle Türkiye de garanti sistemi oturacak. Geçen sene logi.... marka klavye almıştım. 3 yıl garantili. Kendi kendine bir anda bozuldu. Yazdım firmaya tabi sorular vs.. Sonra ta Hollanda'da yeni bir klavye gönderdiler. UPS ile 3 günde geldi.
İşte garanti, ürünün arkasında durma budur. Burada da böyle firmaların artması dileğiyle.. Gördüğümüz kadarıyla burada da artıyor.
Abi söylediğin firma çok sağlam bir firma ürünlerinin tamamen arkasındalar ben de klavyenin alıcısını kaybettim Türkiye deki servisine sordum parası neyse verip almak istediğimi yardımcı olmadılar. Yarı ingilizceyle Hollanda'ya yazdım parası ile almak istediğimi ertesi gün benden sadece adresimi istediler ve 2 gün sonra alıcı elimdeydi.Böyle böyle Türkiye de garanti sistemi oturacak. Geçen sene logi.... marka klavye almıştım. 3 yıl garantili. Kendi kendine bir anda bozuldu. Yazdım firmaya tabi sorular vs.. Sonra ta Hollanda'da yeni bir klavye gönderdiler. UPS ile 3 günde geldi.
İşte garanti, ürünün arkasında durma budur. Burada da böyle firmaların artması dileğiyle.. Gördüğümüz kadarıyla burada da artıyor.
anti-backlash yaparsanız çin malında da aynı verimi alırsınız başlarda..
Başlarda derken abi ? Sonradan o da mı işe yaramıyor çin malı somunda.anti-backlash yaparsanız çin malında da aynı verimi alırsınız başlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?