Kardeş haklısın bu konuda kabul ediyorum. Ancak birilerinin zamanında hakkı yenmiş bunlara tekrar hak vereyim gibi bir yaklaşımla başkalarının hakkını yemek 1999 yılındaki aynı hatayı tekrarlamaktır. 1999 - 2000 yılları arasındaki bu haksızlığın hesabı; o katsayı uygulamasını getiren insanlardan sorulmalıdır. Ayrıca TEF mezunu meşlektaşların mahuriyeti için farklı çözümler üretilmelidir.
Ayrıca değerli dostum Türkiye'de Elektrik-Elektronik mühendisliği 5 kuruş para etmeyen ve saygı duyulmayan bir meslek. Mühendis olmak isteyen TEF mezunu meslektaşlar mühendisliğin neyine imreniyor anlam veremiyorum.
Özelde 5 yıllık çok kaliteli mühendisin aldığı maaş 3500 TL' yi geçmiyor. Yeni başlayan mühendisler ise şanslılarsa 1000-1500 TL arası başlıyor. Kamudaki en düşük lise mezunu memur maaşı 1800 Tl civarından başlıyor. Mühendis olmak için harcayacağınız enerjiyi KPSS' ye harcayın, İş güvenliği uzmanı olmak için harcayın, Astsubaylık için harcayın, polislik için harcayın Vs. vs. Çok daha kazançlı, rahat ve stressiz meslekler var...
Saygılar herkese...