s.a dostlarım kısa bir süre önce başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum ve görüşlerinizi bekliyorum istanbulda bir tanışım bana birilerinin minik bir cnc ile ahşap işlemek istediğini söyledi tamam dedik anlaştık motorlar elektronik kart bağlantı kabloları vs hazır olarak aldım 150 tl ye bunun yanısıra işleyeceği malzemelerin cad/cam olayınıda yapıp sınırsız kod ile çalışabilen mach 3 proğramımla birlikte yol masrafıda almadan bir gün istanbula gittim bağlantılarını konstruksiyon çizimlerini detaylarını katı modeli kütük bağlantılarını hepsini gösterdim konstruksiyon için uygun olan malzemelerin seçimini yaptım ve konstruksiyon mekanik kısmınında montajı dahil fiyatı için aldığım ücret 650 tl oldu herneyse mekanik kısmın malzemesi alınmadığı için montajı yapamadım 3 gün sonra bir telefon aldım önce bana o kişilerin makinayı yaptırmaktan vazgeçildiği söylendi daha sonra 500 tl para istendi 500 istendiği için şüphelendim daha sonra hiç ummadığım bi kişiden konun özüne vakıf oldum o kişi benim götürdüğüm kartın üzerindeki reklam dan bakarak kartı ve motorları aldığım kişinin sitesine oradanda o kişiye ulaşmış kart tertibatını 150 tl ye aldığım için ben kazıklamış oluyormuşum ben bu ücreti geri ödemek adına tereddütlüyüm sizin düşünceleriniz nelerdir siz olsanız ne yapardınız ? saygılarımla...