suha37
Üye
bu gün bir olaya şahit oldum bir köylü vatandaş geldi bende ıs yerinde bulunuyordum
bir zil istedi... satıs yapan personel zili trafo ile test yaptı ve verdi sordu bunu kime taktıracaksın
oda bunu imama taktıracagım dedi ,,,o tesısat yapıyor dedı
bızde bır sey dıyemedık ve musterı gıttı .
3 gun sonra tekrar geldı zıl elinde ne oldu bu calısmadı dedı bız saglam vermıstık merak ettık sorduk imam taktı ama calıstıramadı.
zıl bozulmus tabıkı yenısını verdık
sımdı soralım koylerde yangın oluyor neymıs elektrık kontagı.
uzuluyorum
ama bırazda kızıyorum
ınsanlar kendı ıslerını yapsalar.
bu tesısatı yapanlar ya bır elektrık ısı yapanın yanında gormustur. calısmıs demıyorum bakın
faz notur al gotur sonucu bunlar oluyor.
daha nıce boyle ıs bılen ımam olayları anlatabılırım
bızlerde artık dıyanet ıslerınden personelı ıcın acıl ıs bıtırıcı personeli icin elektrık tesisatcılıgı kursu acsın nasılsa kendı ıslerını cok ıyı yapıyorlar ya vakıtlerıde var hem dıyanete de ek gelır olur
bu olay yalnızca ımamlar ıcın degıl arka cebıne pense tornavıdayı takan herkes ıcın
darılmayın sapkayı önümüze koyalım
daha nıce olay anlatabılırım saygılarımla
bir zil istedi... satıs yapan personel zili trafo ile test yaptı ve verdi sordu bunu kime taktıracaksın
oda bunu imama taktıracagım dedi ,,,o tesısat yapıyor dedı
bızde bır sey dıyemedık ve musterı gıttı .
3 gun sonra tekrar geldı zıl elinde ne oldu bu calısmadı dedı bız saglam vermıstık merak ettık sorduk imam taktı ama calıstıramadı.
zıl bozulmus tabıkı yenısını verdık
sımdı soralım koylerde yangın oluyor neymıs elektrık kontagı.
uzuluyorum
ama bırazda kızıyorum
ınsanlar kendı ıslerını yapsalar.
bu tesısatı yapanlar ya bır elektrık ısı yapanın yanında gormustur. calısmıs demıyorum bakın
faz notur al gotur sonucu bunlar oluyor.
daha nıce boyle ıs bılen ımam olayları anlatabılırım
bızlerde artık dıyanet ıslerınden personelı ıcın acıl ıs bıtırıcı personeli icin elektrık tesisatcılıgı kursu acsın nasılsa kendı ıslerını cok ıyı yapıyorlar ya vakıtlerıde var hem dıyanete de ek gelır olur
bu olay yalnızca ımamlar ıcın degıl arka cebıne pense tornavıdayı takan herkes ıcın
darılmayın sapkayı önümüze koyalım
daha nıce olay anlatabılırım saygılarımla