Öğretmen27
Profesyonel Üye
İyi günler Saygıdeğer Ustalarım. Müdür Yardımcımızın binasında 3 fazlı bir hidrafor sistemi mevcuttu. Sistem var olan depodan dairelere su basmak için kurulmuştur. Arızası ise sistem devreye girdiği anda hidraforun sarsıntılı çalışması veya sarsıntılı çalıştığı anda bazen devreye girmemesiydi. Bu sisteme tek fazlı bir hidrafor bağlandığında sistem normal olarak çalışıyordu ve aynı arızayı vermiyordu.
Gelen usta arızanın sebebini kontaktörde bulmuştur değiştirilmiş ve arıza giderilmiştir. Belki karşınıza çıkabilir böyle bir arıza. Sanırsam kontaktörün bir kontağında meydana gelen zaafiyetten dolayı hidrafor 2 faza kaldığından böyle bir sıkıntı çıkarıyordur. Sadece benim şahsi fikrim. Az da olsa belki faydası olur düşüncesiyle paylaştım.
Hayırlı günler dilerim.
Gelen usta arızanın sebebini kontaktörde bulmuştur değiştirilmiş ve arıza giderilmiştir. Belki karşınıza çıkabilir böyle bir arıza. Sanırsam kontaktörün bir kontağında meydana gelen zaafiyetten dolayı hidrafor 2 faza kaldığından böyle bir sıkıntı çıkarıyordur. Sadece benim şahsi fikrim. Az da olsa belki faydası olur düşüncesiyle paylaştım.
Hayırlı günler dilerim.