Hidroelektrik Santral?

mnsyk

Üye
Katılım
6 Eyl 2007
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar hidroelektrik santrallerle ilgili bilgi arıyorm özellikle üretim yapıldıktan sonra trafolara olan bağlantılar ve şebekeye verilene kadar hangi bağlantılardan geçiyor bir nevi devre şeması diyebiliriz ayrıca şalt panoları ayırıcılar kesiciler,teşekkürler..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhaba arkadaşaım..
şslt sahası hakkında bilgin varmı bilmiyorum ama hes de enerji üretiminden sonra direk olarak aynı şallt sahasına çıkar.sıralama olarak sorarsan en kısa zamanda tek hat şemasını gönderirim.ben hes mezunuyum..istediğin her konuda yardımcı oalbilirim.
 
sayın ibrahim bey, hes ile ilgil olarak yollayacağınız sistemin çalışma prensibleri, yönetim şekli , türbin kumanda ve yönetimi, raporlama, otomasyon ile ilgili olarak her türlü bilgi ve şemaları biizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
 
arkadaşlar biz hesciler olmak üzere bir yerde toplanmayı amaçlayalım.bilgi alışverişimiz olur.
[email protected]
[email protected]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

barış gökmen ben sana yardımcı olayım kardeşiim.ben ibrahim.

_________________________________________________

Düzenleme: BuRçin.

Arka arkaya mesaj atmak yerine son mesajınız üzerinde bulunan Düzenle tuşuna basarak ekleme yapınız.

 
milli eğitim bakanlığının "endüstriyel elektrik" diye bir kitabı var orada kısada olsa gerekli bilgileri bulabilirsin.
 
mrblar bende buhar kazanı(buhar türbini) ile elektrik üretimi hakkında döküman arıyorum.çalışma prensibi ve bir buhar kazanı tasarımı lazım.
 
merhabalar en basit ve en kolay sekilde bir hidroelektrık santralı maketi yapmam gerekiyor... Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tessekkurler!!!
 
arkadaşlar ben hidroelektrik santralinde kumanda operatörü olarak çalışıyorum.. elektrik teknikeriyim sorularınıza şemalarla destek olmak isterim... msn adresinizi gönderirseniz...
 
küçük heslere de değinebilirmisiniz acaba?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,838
Mesajlar
920,892
Kullanıcılar
450,934
Son üye
altandomx

Yeni konular

Geri
Üst