HMI Panele Bilgisayardan Erişim

Merhaba,

Geriye yönelik verileri e-Server ile Microsoft Office Excel, Access gibi depolama alanlarına ve SQL, My SQL, Oracle gibi veritabanlarına kaydedebilirsiniz.

Eğer geçmişe yönelik çok uzun süre kayıt yapacaksınız veritabanına kaydetmenizi öneririm. Zaten birçok işletmede ERP v.b sistemler için VT mevcut. Sizin sisteminizin verileri de bu VT içerisinde bir tabloya kaydedilebilir.

Ekran üzerinde de verileri görebilirsiniz. Ancak bu sadece sayısal veriler ve tarih-saat bilgisi olabilir. Seri No vb. ASCII karakterler tutulmaz.

Daha fazla bilgi için teknik servis ile temasa geçebilirisiniz.
İLETİŞİM

İyi çalışmalar,
 
Eğer belli dönemlerde panelin hafızasındaki bilgileri (Bunlar: Üretim bilgileri,başlangıç saati,bitiş saati,set sıcaklıkları,gerçek değerler gibi birçok bilgi)USB yardımı ile Excell olarak almak istiyorsanız Beijer H-T60T-Ne veya H-T100t-Ne panelle gelip demo yapabiliriz.

[email protected]
 
Bahsetmiş olduğunuz uygulama Kinco 4000 Serisi ile yapılabilir...SD kart olan modellerde kartın kafızası kadar veriyi hem alarm olarak hemde data tablosu olarak kaydedebilirsiniz...Verilerin tarih ve saatini de görebilirsiniz...Dosyalar karta .csv uzantılı olarak kaydedildiğinden kayıtlı verileri Microsoft Office Excel yazılımı ile açabilirsiniz...Ethernet portu bulunan modellerde bulunduğunuz yerden panelin yanına gitmeden içindeki verileri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz...Aynı zamanda panele bir yerel ağdan yada internet üzerinden bağlanarak panelin kontrolünü sağlayabilirsiniz...Bahsetmiş olduğunuz uygulama ile ilgili en kısa zamanda bir örnek eklenecektir...Konu ile ilgili olarak benimle irtibata geçebilirsiniz...


İyi Çalışmalar...
 
Ekran değiştirmene gerek yok. Ekranın satın alındığı firmadan gerekli programları isteyip bağlantıyı eternet üzerinden sağlayabilirsin. Ancak yazılımını bilmen gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Mesajlar
930,998
Kullanıcılar
452,756
Son üye
umtdogru

Yeni konular

Geri
Üst