Kontrol ettiğimde sadece dirençlerin padleri biraz küçülmüş. Hazır paket olmasına rağmen böyle bir sorun olmuş neden olduğunu anlamadım. Ama bu problem olmaz sanırım.
Zaten programı iyi kötü bi şekilde kullanmaya çalışıyorum
Devreyi bastıktan sonra tüm elemanları lehimleyip giriştende voltaj verip switchleri tek tek denemeyi düşünüyorum.
Bu kartların konnektörlerini tunik tip mi kullanayım yoksa header mi yapayım hocam? Hangisi mantıklı olur?
Dünden beri komik bir sorunla uğraşıyorum hocam Kafam durdu.
Çıkışa ufak Elektrik motoru bağlayıp 9V verdim -yi 12V girişinden aldım. Motorun bir ucu da AUX pinine bağladım.
Resimdeki görünen AUX çıkışına yük bağladığımda SWlerden bağımsız olarak AUX çıkışına sürekli bir elektrik gidiyor SWlerin herhangi birini açıp kapatsam da değişmiyor. Devre tümüyle aynı olmasına ragmen böyle bir sorun var.
AUX Swsini söküp içini kontrol etmek mi gerekli? Bu SWler çözülmeli tipteydi ve birine basıldığında diğer SWler kapanıyor yani en azından diğer çıkışlarda bu şekilde çalışıyordu.
Sw grubunda bir problem yok gibi. Söküp denediğimde olması gerektiği gibi çalışıyor. Ama yine de sıcak suda yıkadım tamamen. SWde problem yoksa devrede problem olmalı. Kuruduktan sonra tekrar deneyeceğim.
Sök tak yaptım çalıştı. Şaka gibi. Usulca kutuya geri taktım devreyi.
Bu devre üzerindeki led çıkışına hangi değerde direnç takmamız gerekli? Benim amplinin ön panelinde led için delikler yok fakat sonrasında yapmayı düşünüyorum.