Şipirdek.Ses bağlantısını yine tunik konnektörle yapsam problem çıkar mı? Sanırım siz header kullanmıştınız burada.
Tunik konnektör sadece ecik kabadır. Hiç sorun olmaz.
Şipirdek.Ses bağlantısını yine tunik konnektörle yapsam problem çıkar mı? Sanırım siz header kullanmıştınız burada.
Tamamdır.Tamamdır o halde yarın fırsat bulabilirsem diğer devreleri de hazırlarım hocam. Montajdan önce ve sonra fotoğraf eklerim yine
Lehim kaplayabilirsen iyi olur. Korrozyon azalır.Kartların kenarlarındaki atık bakır kısımları kesip düzenleyeceğim. Şimdi tüm bu kartları lehim kaplayayım mı? Sonrasında Monitör kartını hazırlayacağız değil mi?
Önce del sonra lehim kapla.Kenardaki bakırlar devreyi ütüleme esnasındaki sıcaklıktan dolayı eriyen bantlardan dolayı oldu. Diğer yolları bozmamak için devre yollarını bantlayıp kenar kısımlara zımpara yapabilirim sanırım elimdeki ufak motorla.
Tüm devrelerde kısa devre olup olmadığını kontrol ediyorum şuan. Eğer kısa devre yapmıyorsa çaresiz olarak böyle de bırakabilirim.
PSU için elimde bunun iki katı büyüklükte ama aynı değerde bu amplinin kendi kondansatörleri de vardı. Onları da kullanabiliriz fakat onlar da 3 bacaklıydı
Ben devreleri lehim kaplayıp geliyorum hocam. Sonra delme aşaması var.
Evet hocam grup 4lü dirençler 51K. Şimdi 100n için opampın sol üstündeki ve sağ altındaki bölgeye 5mmlik için uygun birer delik açıp ayarlama yapacağım.100n Çok aktif değil. Röle darbesini bastırmak için.
Bacağını birleştiriver sorun olmaz.
O dirençler 51k mı ölçtün mü. Ölçmediysen KÖTEK geliyo.