NOT:
Tüm SW ler kendi sorumlu olduğu röleleri kontrol etmelidir.
Burada dikkat edilecek şey 3 adet FUNCTION SW ve 2 adet monitor SW.
Ayrıca LOUDNESS devresindeki rölere de ilgili SW ler komuta etmelidir.
Daha önce görmüştük. Dışı gri içerisinden pembe ve beyaz kablo çıkanlar sinyal kabloları.Bobinlerin yanındaki kabloları ben mikrofon kablosu sanmıştım
SWler çözülmeli değil bu arada problem olur mu bilemedim. Bu fotodaki kablo hoparlör konnektörlerinden çıkan siyah kablonun içi. Sanırım ampli kartının solunda doğrultma bölümünden hemen hoparlörlere gidiyordu.
Sw devrelerini voltaj ile kontrol yapayım o halde. Sadece devamlılık testi yapmıştım öncesinde.
Bu kablolardan bolca çıkmıştı ampliden. Girişte ve pot bağlantılarında kullanacağım.Daha önce görmüştük. Dışı gri içerisinden pembe ve beyaz kablo çıkanlar sinyal kabloları.
HOP SW'leri zaten çözülmeli olmaz. Hangi grup hoparlörü çalıştırmak istersen o SW'e basarsın. Yani A ya da B.
Arka paneldeki HOP konnectörlerinin üst sırası A alt sırası B hop grubudur.
Koruma entegreleri de gelemedi bir türlü idarelik olsun diye çin mallarından alacağım sanırım.Arka paneldeki HOP konnectörlerinin üst sırası A alt sırası B hop grubudur.
Pot bağlantılarında karıştırabilirsin. Tekli kısa kablo kullan daha iyi.Bu kablolardan bolca çıkmıştı ampliden. Girişte ve pot bağlantılarında kullanacağım.
Koruma entegreleri de gelemedi bir türlü idarelik olsun diye çin mallarından alacağım sanırım.