dijital kontrol kalemi kullanın lambalı kontrol kalemleri güneş ışığında kullanılmaz
Işın içeriği yaptığınız işlemlerde nötr yokmuKonu sahibi olarak 2 tane izeltaş değişik model aldım konuyu açtıktan sonra. Gündüz yine aynı sorun. Elle karanlık yapıp bakıyorum kullanışlı değil. Şu dijitallerden bir tane de alıp deneyeceğim uygun fiyatlı olanlardan. Tavsiyesi olan varsa yazabilir.
Nötr elbette var ama tavsiye edilen çözümler benim için seri değil. Bu dijital kalem hızlı olur gibi geliyor ama dijital olduğu için dikkat etmek gerekir . Son çare o. Diğer çözümler pratik değil.Işın içeriği yaptığınız işlemlerde nötr yokmu
Ekli dosyayı görüntüle 55755
Pilsiz bataryasız dijital kalem olsun.Konu sahibi olarak 2 tane izeltaş değişik model aldım konuyu açtıktan sonra. Gündüz yine aynı sorun. Elle karanlık yapıp bakıyorum kullanışlı değil. Şu dijitallerden bir tane de alıp deneyeceğim uygun fiyatlı olanlardan. Tavsiyesi olan varsa yazabilir.
5 tl ye bile var geçenler de internette Alman malı 50 tl ye hemde el feneri olarak kullanılan modelini gördümKonu sahibi olarak 2 tane izeltaş değişik model aldım konuyu açtıktan sonra. Gündüz yine aynı sorun. Elle karanlık yapıp bakıyorum kullanışlı değil. Şu dijitallerden bir tane de alıp deneyeceğim uygun fiyatlı olanlardan. Tavsiyesi olan varsa yazabilir.
bunun benzerinden 7 tl ye almıştım 3 sene önce bu kontrol kalemi izeltaş gibi çelik uçlu ve sağlan değil bunları sakın tornavida gibi kullanmayın kırılırbilmiyorum nasıl , elinde olanların tavsiyesi nedir ?
https://www.polokom.com.tr/pro-skit-kontrol-kalemi-sd-328h
Elektrik panolarının göz lambaları neon ampullüdür. Elimde bir tane var ama kullanmıyorum. Multimetre varken gerisi teferruatAlternatif çözümüm var fakat nerden temin edersiniz bilmiyorum, farklı neon ampuller var 2004 te beyaz eşya yetkili servisinde çalışırken avrupa menşei bir fırından elime geçti. Bunun elektrodu standart çubuklu neon ampuldekinden değil de çember ve çanak yapısında olduğudan ışığı dah büyük olup gündüz de görüleceğine eminim. Dolayısıyla mevcut kontrol kalemine de oturtmak modifiye etmek gerekir. Eski reklamcılar-tabelacılar neon ampul-tüp üretiyordu bulursanız onlara da hazırlatabilirsiniz.