isis sorunu..

anakonda

Üye
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
39
isis'i açıyorum herhangi bi yere tıklıyorum ve kapanıyo:(
 
o zaman yapmaz mı pc vista?
 
proteus yüklenmiyo:( yardım edin lütfen acill çok lazım yükleyemiyorum hiç bir sürümünü :(








Sayın @anakonda, lütfen aynı konu için farklı başlıklar açmayınız, bu başlık altında devam ediniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu gibi durumlarda, önce yazılımı kaldırın, makinenizi reboot edin, sonra registry editörünü çalıştırın(başlat>çalıştır>regedit) registry'de arama yaparak yazılımla ilgili ne varsa silin. Makinenizi yeniden başlatın, internet bağlantınızı keserek yazılımı tekrar kurmayı deneyin
Kurulabiliyorsa, internete tekrar bağlanmadan önce güvenlik merkezi>windows güvenlik duvarı>özel durumlar penceresinde yazılımın adının yanındaki onay tıkını kaldırın ki dışarıyla iletişim kuramasın.
Eğer yazılımı kuramıyorsanız, portable sürümleriyle idare edin, bu yeterli gelmiyorsa makineye format atmaktan başka seçenek kalmıyor.
Format sonrasında da güvenlik duvarını kullanarak (yukarıda anlattığım gibi) yazılımın internet bağlantısı kurmasını engellemeyi unutmamalısınız.
Kolay gelsin.
 
regedit e ne yazamam lazım proteus için?
 
Labcenter,proteus,isis,ares...
 
Peki çıkan bütün dosyaları mı silicez?Çünkü başka programlara ait dosyalarıda buluyor "Proteus veya labcenter" diye arattığımda.
 
Aslında kayıt defterinde herhangi bir dosya yok, sadece işletim sisteminin ayarlarını tutan kayıtlar, dizeler, değerler var.
Bahsettiğim düzenlemeyi yapmadan önce kayıt defterini yedeklemekte yarar var, herhangi bir hata sistemin çökmesine kadar varabilecekı sorunlara sebep olabilir.
Bu tür konularda çok fazla deneyiminiz yoksa, proteus'la ilgili kayıtları güvenli bir şekilde kaldırmak için kayıt defteri temizleme programları kullansanız daha doğru olur.Örneğin: registry-mechanic/
 

Forum istatistikleri

Konular
128,994
Mesajlar
922,365
Kullanıcılar
451,203
Son üye
ilayda.ugur

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst