ramazankenar12
Üye
Değerli ustalarım 1 adet 100 amper 1600 v köprü diyot yaklaşık 1.5 kw çıkış veriyor ben 2 adet köprü diyotu birbirine paralel bağlasam 3kw çıkış alabilir miyim?
Elektriksel sisteminiz hakkında fikir sahibi olmadan bu konuda malesef fetva veremeyiz. Varsa devre semanız -planınız onun üzerinden ne yapacağınızı izah etmeniz lazım.Değerli ustalarım 1 adet 100 amper 1600 v köprü diyot yaklaşık 1.5 kw çıkış veriyor ben 2 adet köprü diyotu birbirine paralel bağlasam 3kw çıkış alabilir miyim?
Teorik olarak mümkünDeğerli ustalarım 1 adet 100 amper 1600 v köprü diyot yaklaşık 1.5 kw çıkış veriyor ben 2 adet köprü diyotu birbirine paralel bağlasam 3kw çıkış alabilir miyim?
Şöyle anlatayım ustam bi tane inverter var ac girişi yok o yüzden jenaratör ile şarj edemiyoruz bizde köprü diyot ile dc şarj etmeyi düşünüyoruz hatta tek diyotla denedik 1.5kw basıyor mümkün mü 2 diyotu bir yapsam kwtı yükseltebilir miyim?Elektriksel sisteminiz hakkında fikir sahibi olmadan bu konuda malesef fetva veremeyiz. Varsa devre semanız -planınız onun üzerinden ne yapacağınızı izah etmeniz lazım.
Neyi şarj ediyorsunuz, kaç volt? AC'yi köprü diyotla doğrultmakla gerilim/volt uygun olsa bile sağlıklı şarj edemezsiniz! Akülerin belli sürelerle sabit akım, sabit gerilim gibi şarj karakteristikleri vardır.Şöyle anlatayım ustam bi tane inverter var ac girişi yok o yüzden jenaratör ile şarj edemiyoruz bizde köprü diyot ile dc şarj etmeyi düşünüyoruz hatta tek diyotla denedik 1.5kw basıyor mümkün mü 2 diyotu bir yapsam kwtı yükseltebilir miyim?