yigitsdr
Usta Üye
Üstat ne olur ne olmaz.Sigortaların hepsi inik durumda test yapıyormuş arkadaş [emoji3]
Üstat ne olur ne olmaz.Sigortaların hepsi inik durumda test yapıyormuş arkadaş [emoji3]
Tabi türküz nede olsa [emoji3]Üstat ne olur ne olmaz.
Şu sebeple:rölenin akım değerini artırmak neyi kontrol etmek amacıyla acaba tesisata bir ekleme yapmadık 5 yıldır aynı düzen
tabiki insanlara yardımcı olmak isterim
bu arada ilk iş fişlerin de kontrolünü yapmaktı sağlamlardı
Şu konuya aslında benimde birşeyler ekleyesim var ama evdeki bilgisayarım pert. Telefondan da uğraşmak zor oluyor .
Üstat, değerlendirdin mi?Şu konuya aslında benimde birşeyler ekleyesim var ama evdeki bilgisayarım pert. Telefondan da uğraşmak zor oluyor .
Katılmadığım yerlere görsel ilavelerle konuyu renklendirmek istiyordum ama bilgisayar olmayınca iğneyle kuyu kazmak gibi oluyor .Üstat, değerlendirdin mi?
Konu eleştiriye açık, bir örnek verebilir misin?Katılmadığım yerlere görsel ilavelerle konuyu renklendirmek istiyordum ama bilgisayar olmayınca iğneyle kuyu kazmak gibi oluyor .
Konu eleştiriye açık, bir örnek verebilir misin?
Arkadaşın konusunu bu tartışmayla doldurmayalım. Müsait bir zamanda sizin konu başlığı altına bizde birkaç kelam ekleriz inşallah. Hayırlı iftarlar .Konu eleştiriye açık, bir örnek verebilir misin?
Estağfurullah, hangileri olduğunu tarif edebilir misiniz?affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum üzeri yalıtkan kablo iki normal bildiğimiz kablo (sigortadan çıkıp tesisata giden) yalıtkan çeperleri birbirine değince cızırtı yapıyor bu normal değildir herhalde ancak rölenin atmasıyla ilgisi yoktur diye tahmin ediyorum kabloların yalıtkanı filan incelmiş olabilir mi sadece bu ikisi yapıyor