Kaçak akım neden atar

Merhaba
Mono faz Enerji düşüklüğü nedeniyle 15 kw servo motor tam otomotik regülatör aldık ve taktık takma şekli ana panodan gelen enerjiyi ve nötrü önce regülatöre girdik sonra regülatörden çıkıp daire içi Kaçak akıma girdik elektrik düzeldi fakat sorun şu her elektrik gidip geldiğinde kaçak akım atıyor daire içi priz ve aydınlatmalarda kesinlikle çakışma ark yok ve şöyle bir test yaptık regülatürün şalterini şebekeye çekivirdiğimde elektrik gidip geldiğinde kaçak akım atmıyor fakat şalteri refülatöre aldığımda elektrik kesintisi olduğunda ve enerji geldiğinde kaçak akım atıyor bunun sebebi ne olabilir çözemedim birde kaçak akım attıktan sonra da tutmuyor lakin daire içi tüm şalterleri indirip kaçak akımı kaldırıyorum daha sonra da daire içi şalterleri kaldırdığımda hiç bir problem çıkmıyor neler oluyor

Kaçak bulma ölçüm cihazları ile tesisatınız kontrolu

Garanti veremem ama zaten olması gereken kaçak akim rölesi en az A tipi özellikli olmalı.
Gereksiz atmaların önlemi için.
Sanırım kaçak akım koruma rölesiniz AC tipi olmalı.
Kaçak akım koruma rölesi değişimi.
Marka model araştırmanız.
Kaliteli özellikli kaçak akım koruma rölesi ürünü alımı .

regülatörden çıkıp daire içi Kaçak akıma girdik elektrik düzeldi .
Kaçak akım rölesi öncesi ana siğortası yokmuydu ?

Son düzenleme:
Merhaba
Mono faz Enerji düşüklüğü nedeniyle 15 kw servo motor tam otomotik regülatör aldık ve taktık takma şekli ana panodan gelen enerjiyi ve nötrü önce regülatöre girdik sonra regülatörden çıkıp daire içi Kaçak akıma girdik elektrik düzeldi fakat sorun şu her elektrik gidip geldiğinde kaçak akım atıyor daire içi priz ve aydınlatmalarda kesinlikle çakışma ark yok ve şöyle bir test yaptık regülatürün şalterini şebekeye çekivirdiğimde elektrik gidip geldiğinde kaçak akım atmıyor fakat şalteri refülatöre aldığımda elektrik kesintisi olduğunda ve enerji geldiğinde kaçak akım atıyor bunun sebebi ne olabilir çözemedim birde kaçak akım attıktan sonra da tutmuyor lakin daire içi tüm şalterleri indirip kaçak akımı kaldırıyorum daha sonra da daire içi şalterleri kaldırdığımda hiç bir problem çıkmıyor neler oluyor

muhtemelen regulatorun yapısından kaynaklanıyor.
tesisatınız uygunsa ve kabul ederseniz bi test önerisinde bulunmak isterim.

15 kw servo motor tam otomotik regülatör bilği verirseniz daha iyi olur .

Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,187
Kullanıcılar
453,330
Son üye
Mehmet Efe gür

Yeni konular

Geri