Kaçak akım pens ampermetre ile ölçüm Çamaşır Makinesi çalışmadam .

Dostum bu yaptığın ölçümlerin bir anlamı yok, Faz ve Nötrü ayrı ayrı ölçüyorsun 40 küsür mA değerler okuyorsun, ardından Topraklamadaki akımı ölçüyorsun 1 küsür mA çıkıyor, Faz ve Nötr Arasında ki fark buda zaten. Standby durumunda değerlerin bu şekilde çıkması normal. Motor yüke bindiğinde bir sıkıntı yoksa makinada bir kaç mA daha kaçak göreceksin o kadar. Ben hala anlam veremedim yaptıklarına. Pensampermetre ile evde yapabileceğin en etkili ölçüm dairenin ana toprak kablosunda ki kaçak değeri falan olur herhalde.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Yorumunuz için teşekkürler .


Bilğilendirilme için teşekkürler .
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…