Kacak akim rolesinden akim geçmediği anda yapılan nötr toprak temasında röle açmaz.Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik. Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor. Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik. Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor. Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Doğaçlama sanırım. Herhangi bir literatürde çalışan bir tesiste böyle bir testi tavsiye etmeleri abesle iştigal.KAKŞ sonrası nötr-toprak temasında KAKŞ açabilir de açmayabilir de...
bahsettiğiniz test yönteminin kaynağını öğrenebilir miyiz?
Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik.
Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor.
Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Doğaçlama olarak değil. Bir cihaz ile yaptılar. Fakat açma olmadı. Tekrar bakarım dönüş sağlarım. Dediklerinizi dikkate alarak.Doğaçlama sanırım. Herhangi bir literatürde çalışan bir tesiste böyle bir testi tavsiye etmeleri abesle iştigal.