Under Ground
Profesyonel Üye
Rest diyorum bende ve önümdeki fasulyelerin hepsini masaya sürüyorum.El yükselttim Selektife ilaveten,artı ba -
ğışık tip.Yani,bağışık selektif tip.
Rest diyorum bende ve önümdeki fasulyelerin hepsini masaya sürüyorum.El yükselttim Selektife ilaveten,artı ba -
ğışık tip.Yani,bağışık selektif tip.
Usta bunları biliyorum ya iş yeri ofis için konuşuyoruz 60 dan fazla priz 100 den fazla elektrikli cihaz var bunu bende biliyorum tek tek fişi çıkar dene diye ) ama çalışmayan hiçbir Elektronik eşya yok ki
Azın bereketini Allah verirmiş. O mantıkla yapılmıştır belki.60 adet priz ve 100 adet cihaza 1 adet 30mA takilirsa sorunlar bitmez .
Bu akşam espri yeteneğiniz çok gelişmiş cem yılmaz mi izledinizAzın bereketini Allah verirmiş. O mantıkla yapılmıştır belki.
Ortam baya gerilmiş. O kadar ciddiyete gerek yok. İnşallah elektriksel sıkıntınızı çözersiniz. Allah kolaylık versin.Bu akşam espri yeteneğiniz çok gelişmiş cem yılmaz mi izlediniz
Hocam size çok teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar herşeyi dalgaya vuruyor gerek yok yaniYardımımızı yaptık işte ana panodaki röleyi 300 mA ile değişin dedik başka türlü cevap beklentiniz mi var?
Kızmanıza gerek yok. Siz sürekli forumu takip etmiyorsanız yazılanları anlayamamız normal. Size kasıt yok biz aramızda biraz gır gır yapıyoruz. Yani sizle dalga geçilme gibi bir durum yok.Birde bu forumun en popüler konusu kaçak akım rölesi sorunu olunca...Hocam size çok teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar herşeyi dalgaya vuruyor gerek yok yani
Kesin marmara mezunudur.Kaçak akım ne ya akım nereden kaçacak. Havaya gidecek hali yok telden bir yere gidiyordur. Ama toprağa kaçmışsa aramayın bulamayız. Yenisini alın akım dediğinin kilosu kaç para yav 1 kw 30 lira 30 ma bir simit bile etmez kopardığınız yaygaraya bak
Anlayan anladı iki gözüm biz 10 yıldır anlatamadık. 10 yıldır 100099990 konu açıldı sonunda töbe ettik. Anlatamadığımıza göre konuyu bilmediğimize kanaat getirdikYardım eden etsin düşüncesi olan yazsın onun dışında yorum yapmanın anlamı yok
Cokk komik karnıma ağrı girdi
La ekonomist olduğumu nereden anladınız hiç bir yerde bahsetmedimKızmanıza gerek yok. Siz sürekli forumu takip etmiyorsanız yazılanları anlayamamız normal. Size kasıt yok biz aramızda biraz gır gır yapıyoruz. Yani sizle dalga geçilme gibi bir durum yok.Birde bu forumun en popüler konusu kaçak akım rölesi sorunu olunca...
Kesin marmara mezunudur.