gidecem çorumada sonra trabzona ama yazmadım hatta yola çıkıyorum .. ama gelmicem demedim.
konu kapandı dedim herzamanki peşin fikirliliğinizle ya farkında olarak ya farkında olmadan benim sanki burdan kar ettiğim gibi sanki marka temsilcisiymişim gibi bir yaklaşımla cevap vermişsiniz .bu çok yakışıksız durum. biz ilkokul mezunları ihtiyarlar alıngan oluyoruz .. yine söylüyorum bakın benim yazdıklarıma her zaman en az beş marka vermişimdir hiçbir zaman bir markayı tek olarak övmemişimdir. hiç bir markayı kötülememişimdir kötülenecekse biz demişimdir öle kötülemişimdir hespsi burda yav
ama önyargı önyargı kötübişi çok kötü bişi ..
konu kapanmıştır dedim çünki bundan sonra anlatacaklarımınarkadaş anlamaz gereği yok ona ne çinko oksitten yarı iletkenden anahtarlama akımından sönümleme diyotlarından, ledlamabadan tasrruflu lambadan eğrilerden sinüslerden piklerden.. girsen 3 seminer çıkar bu polsmeikten ..
sabah kalktım la dedim acaba yanılıyor olabilirmiyim deye anahtarlama akımı ile alkalı eğriler çizimler sinüşler kak açma eğrireleri zaman eğrileri kazara bu adam geldi. benle polemik yapacağına git markanın temsilcisi ile yap deye düşündüm.. ayrıca türkler neden okunuda kitap yazmamışlart oda hayret alla alla yada ben bulamadım . nese yav