Kaçak akım rölesi

Armatür tipi nedir? balastı nedir? 6 linyenin her birinde kaç armatür var? Kaçak akım röle markası ve açma eşik değeri nedir?
Sn @zbyrblc 'nin dediği gibi kaçak akım rölesine 6 linyeyi tek tek bağlayıp deneyeceksiniz. Sağlıklı çalışn bir linyede 1mA kaçak akım normal kabul edilir sizin bir linyede 9ad 250w armatür varsa bu kaçak akım daha fazla olabilir 3-4mA gibi buda 6 linyede 20-25mA yaparki 30mA açma eşik değerli röleyi hemen açtırır.
Elektronik balastlı armatürse kaçak akım rölesi Sİ tip olmalı aksi taktirde gereksiz açmalar kaçınılmaz olur.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Memleketim insanı işte kabullenememektedir gibi sıkıntısı var yazdıkların sanki başka boyutdaymışın gibi yazmışın 50 yıllık USTA olabilir insan teknoloji takip etmediyse günümüzde meslek lisesinden yeni mezun olmuş gibi aynı değerdedir BENCE şunu atlatmak istedim ben DÜNYANIN en iyisiyim diyen daha bu DÜNYADA yok.. Anlatım tarzın hoşuma gitmedi. Ayrıca bu FORUMDA bu tarz argo konuşanlara uyarı verilsin lütfen yarın seçim var. TRAFOCU kedilere başarılar..
 
Aslanım adres belirtte kurşunun boşuna gitmesin :)

Tarafsız yorum;
Konu üslupsa Kabahat sende @GUNAY ELEKTRIK 'de değil !

Son cümlene istinaden istikrar devam edecek Allah'ın izniyle...
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) çok nazıksiniz yazıyı yazdıktan 35 dakika sonra düzenlenen ilgimi çekmedi değil ... ALLAH'a emanet olun selametle milletin halkların cumhuriyeti ak olsun :) saygılar...
 
Ben konuyu uzatmıyayım dedikçe üzerime gelmeye başladın. Kabullenmiyen varsa oda sensin, ben kibarca anlaşılacak şekilde izah ettim. Soru sahibi itiraz etmeden sen sazan gibi atlayıp ortamı germeye ve küçümsemeye başladın. Önce haddini bil sonra biliyorsan konuya kendi açından cevap ver. Teknik bilgi yoksa teknolojide işe yaramaz bunuda öğrenmeni rica ederim.
50 yıllık usta olmasının liseliden farkı o mesleğe vermiş olduğu hizmet ve emek vardır. Bunu inkar edemez ve küçümseyemezsiniz. Küçümsemekte kimsenin haddi deyildir. Benim uslubum senide ilgilendirmez; sen kimsin? benim hatam varsa form daki arkadaşlar ve yönetim beni zaten uyarırlar sen rahat ol.
 
Adam soru sormuş sorununu çözmüş buraya kadar tamam . Elektrikçi misin ? Ceyrancımı ? Dedin . ben hoş olmamış dedim . sen avukatmısın lar karnın ağrıyorlar yarası olanlar derdin ne falan yazdın sen gidin adamın farizasını tamirini yapan banane .. Bu forum çok faydalı sorunu olan bir şekilde çözümünü buluyor sormasınmı ? Elektrikçi misin ceyrancımı küçümser gibi yazmışın alaycı şekilde dedim . içtesisat yönetmeliği esnetile bilir sen boyut değiştirdin hakaretlere döktün işi
 
Arkadaşlar sizlerinde başını arıttık ben başbakanı savcılığa vermişim konuşmalarından ötürü. Sonuç alamadım ama doğrusu neyse onu dedim kimse kimseyle alay edemez. FORUM yoneticikeri işinizi yapın ..
 
Arkadaşlar sizlerinde başını arıttık ben başbakanı savcılığa vermişim konuşmalarından ötürü. Sonuç alamadım ama doğrusu neyse onu dedim kimse kimseyle alay edemez. FORUM yoneticikeri işinizi yapın ..
Hangi Başbakan'ı ve hangi sebeple verdin. Söylesen de birde burada halk Mahkemesin de görsek davanızı :)
 
Arkadaşım sen hala anlamamışsın konuyu; Ben elektrikçimisin? ceryancımısın ? diye sorarken küçümseme amacıyla sormam soramamda çünki insanlığıma ahlakıma aykırı olur.Ceryancı dedığimiz tabir piyasada yetişenler mürekkep yalamayanlar Elektrikçilerse okul okumuş mürekkep yalayanlardır. Birde eletrikte ;elektronik bölüm olduğunu biliyorsun. Bende elektrikçi olarak yol göstermeye çalıştım. Anlaşıldı mı şimdi?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,438
Mesajlar
926,749
Kullanıcılar
451,990
Son üye
selahattink0c

Yeni konular

Geri
Üst