çetin öksüzler
Üye
clk şirketi sizin kadar ilgilenseydi sorun 5 dakkada düzelirdi sanırım.kısaca açıklıyorum gene sahil bölgesinde 2 otel ve bir apartman bu bizim bildiğimiz hepsinde aynı anda saniyelik Elektrik gidip geliyor 3 ay önce dilekçe verdim 2 ay önce gene verdim kaymakama çıktım bugünde 3 binanın sahipleri ve işletmemle şikayet ettim clk nötrden şüpheleniyorum diyor fakat fiili olarak bir işlem olmuyor sorun düzelmiyor.epdk ya 2 kere şikayet ettim güç arttırımı gerekiyor diye cevaplamışlar banada güç normal güçte bi sıkıntı yok deniyor kaymakama gittim diye azarlamaya kalktı şirket yetkilisi bimere neden söylüyorsunuz dillendirmeyin bu mevzuyu diyolar ağzım açık şaşkın dinliyorum sorunun çözümünü bulamıyorlar tükedici kaynaklı diyorlar 3 4 binadada var diyorum yoktur diyolar aynen böyle ama yoktur diyolar ortak dilekçe verdim bakalım ne olacak sorunu bulamıyolar çok ilginç
ayrıca 3 fazdanda elektrik 380 geliyor sıkıntı yok benim voltajlarımda normal gözüküyor 5 6 ay önce yol çalışması oldu onla alakalı diye düşünüyorum ama adamlar çoktan patlamıştı diyor kırık olsa o zaman sorun nedir diyorum iç tesisata bakın diyolar bi klima ters bağlandıysa yapar diyolar 4 bina hepsi ni etkilermi diyorum evet tabiki etkiler diyolar.
taksit taksit cevap veriyorum ama sigortamda atmıyor
ayrıca 3 fazdanda elektrik 380 geliyor sıkıntı yok benim voltajlarımda normal gözüküyor 5 6 ay önce yol çalışması oldu onla alakalı diye düşünüyorum ama adamlar çoktan patlamıştı diyor kırık olsa o zaman sorun nedir diyorum iç tesisata bakın diyolar bi klima ters bağlandıysa yapar diyolar 4 bina hepsi ni etkilermi diyorum evet tabiki etkiler diyolar.
taksit taksit cevap veriyorum ama sigortamda atmıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: