benim fikrim şu önce hoş görü olmalı şu anda tedaşla vatandaş birbirlerine zıt kutup gibi elinden gelse vatandaş tedaşı yerle bir edecek bu tedaş da vatandaşı
1, tedaş önce elektirik fiatını makul bir fiata düşürmesi
2, çocuklarımızın eğtimini iyi vermek gelecek nesil için
3, hep beraber bir hesap yapalım askeri ücret ile çalışan bir kişi kaç para alır?600/650
ortalama 400 tl ev kirası +aydat 40 tl 4x50 -200 pazar parası toplam 640 tl bu adama ne kalır nerde elektirik nerde su hani bu adamın yemesi içmesi eğlencesi çocuğun eğtim masrafı bu adam kaçak kulanmasın da kim kaçak kullansın sorarın sizlere
bunu devlette bilmekte tedaş ve buna benzer işletim şirketleride yakalanmada ne yaparsan yap misali bunu hayat standardına uygun hale getirilse hangi vatandaş ister kaçak kullanmak işletmeci zam yapıyor çıkamıyorum içinden diye vatandaş kaçak kullanıyor pahalı diye sanki bir birleriyle yarış yapmakta bu yazdıklarım sadece tedaş için değil buna benzer işletmeler için geçerli
örneğin telekom istersen telefonun ahizesine kaldırma her ay ver 20 tl kardeşim sen vatandaşa vermmediğin hizmet karşılığında para istiyorsun bu gibi işletim şirketleriyle vatandaş barışık yaşayabilirmi soruyorum sizler
hepinize saygıyla selamlar